Malý provokatér nevie odolať: Prevrhnúť či neprevrhnúť?

Malý provokatér nevie odolať:
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-07-20 13:30:26 |

Rozkošný výraz a anjelské očká, no aj tak je to riadne čertisko. Malý chlapec, ktorý toho ešte veľa nenarozpráva, pripravil mame horúcu chvíľku.

Hračky sú nuda, treba vymyslieť niečo zábavnejšie. Asi toto sa prehnalo hlavou drobca, ktorého mama práve natáčala na video. Možno sa chcela pochváliť známym, akého má šikovného a poslušného synčeka alebo ukázať po príchode z práce oteckovi, ako sa ich poklad hrajkal. Batoľa sa však rozhodlo, že im ukáže niečo iné. Stačilo sa trochu porozhliadnuť po izbe a hneď si našlo objekt záujmu. Stal sa ním pohár s vodou položený na stolíku neďaleko hračiek.

Čo tak všetkým ukázať, ako sa pohár perfektne prevrhne a voda vytečie? Ani rázne NIE z úst mamy ho v pláne nezastavilo a s úsmevom ju provokoval. Zhodím? Nezhodím? Zhodím? Nezhodím? Nakoniec to všetci „ustáli“ a mamina nemusela behať s handrou ani zbierať črepy, ale video, ktoré vďaka malému zbojníkovi urobila, stojí za pozretie. Koho by už len bavilo pozerať sa na dieťa poslušne sa hrajúce s hračkami?

 


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia