10 znakov, že máte doma novorodenca

10 znakov, že máte
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2016-11-10 00:30:44 |

Tašku z pôrodnice ste vybalili, v obývačke pribudli hrkálky,v spálni tróni postieľka, všade sú plienky a nemáte odvahu pozrieť sa na svoje telo. Blahoželáme. Máte doma novorodenca...

Ak ste ešte nedospeli do štádia, že v kuchyni sa pre špinavý riad nedá pohnúť a kade chodíte, tade sa potkýnate o kadejaké hračky, je tu desať iných znakov, podľa ktorých je jednoznačné, že v dome je novorodenec.

1. Vzhľadom k vašim „mamutím“ prsiam produkujúcim mlieko si dávate antiperspirant a dezodorant pod prsia namiesto pod pazuchy, aj keď predtým ste ich mohli hľadať lupou.

2. Máte nutkanie odovzdať svoju kreditku manželovi, lebo keď o tretej ráno tíšite drobčeka pri telke, všade dávajú len teleshoppingy a pomaly začínate uvažovať nad tou super pekárničkou, ktorá je taká úžasná, že za vás snáď dokáže vyčistiť aj toaletu...

3. Vzdali ste sa potravín, ktoré si vyžadujú obidve ruky alebo použitie príboru. Nemáte problém premeniť sa na jaskynnú ženu a nabrať si hrsť špagiet len tak do rúk priamo z hrnca.

4. Každý kus oblečenia s označením prať len v rukách alebo suché, resp. chemické čistenie, ste zbalili a odložili do zadnej časti skrine, lebo ste pochopili,. že na takéto procedúry v najbližších mesiacoch naozaj čas mať nebudete.

5. Uvedomíte si, že sa automaticky hojdáte dopredu a dozadu, aj keď ste si odskočili na nákup bez bábätka.

6. S hrôzou ste si uvedomili, že nepoznáte slová žiadnej detskej riekanky alebo uspávanky a v rámci improvizácie drobčekovi zaspievate hoci aj Madonnu.

7. Nenávidíte poštárku a kuriérov, ktorí sa k vám ako naschvál snažia dozvoniť práve vtedy, keď sa vám  podarilo drobčeka uspať.

8. Do mozgu si poctivo ukladáte meno každého známeho, ktorý vám odporúča, aby ste si užili každý okamih s bábätkom a ste rozhodnutá obvolávať ich postupne o tretej ráno, keď sa to nádherné, úžasné a dokonalé bábätko rozhodlo zabávať vás svojim krikom.

9. Nikdy nepochopíte, že dokážete pripraviť drobčekovi mlieko do fľaše so zavretými očami – a to doslova, no do „sprostej“ postele zakopnete malíčkom na nohe každú jednu noc.

10. Včera v noci ste si omylom umyli vlasy manželovým sprchovým gélom, ale aj tak to považujete za víťazstvo, lebo ste sa aspoň stihli osprchovať, čo sa vám v poslednom čase akosi pravidelne nedarí.

No a čo je hlavné – máte doma bábätko. Tak choďte mu ovoňať tú maličkú nádhernú hlavičku alebo sa len tak nadýchať jeho vône... A naozaj – užite si každú chvíľočku, ktorú s ním môžete tráviť. Utečie to neuveriteľne rýchlo, aj keď teraz tomu možno neveríte...

Prečítajte si tiež:

Zvyknúť si na bábätko trvá novým rodičom 14 mesiacov

11 vecí, ktoré vám budú chýbať, keď už bábo nie je bábo


Foto:thinkstock.com
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia