Kto už len toto vymyslel? I keď na druhej strane...

Kto už len toto
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook.com
2017-06-20 08:04:13 |

Nad niektorými nápadmi človek len krúti hlavou a nechápe. Pri troche nadhľadu a zmysle pre humor však možno aj tú najväčšiu "blbosť" premeniť na vtipný darček.

No dobre, na prvý pohľad sa človeku rozum zastaví, ale na druhej strane možno naozaj stačí kúsok humoru a hneď je tu výborný tip na darček za blížiace sa vysvedčenie. Máte doma parádnicu v pubertálnom alebo predpubertálnom veku, ktorá sa viac ako škole venuje iným veciam a vy už máte toho dosť? Možno práve tento morbídny darček – slučka na krk vykladaná farebnými kamienkami môže byť tým správnym darčekom. Ako varovanie, že keď sa nepolepší...

Biela slučka posiata kamienkami je uložená v ružovej škatuľke, ktorú zdobia nápisy Pôvabná smrť. Výrobok pochádza z Kórey a jeho fotka sa objavila na facebookovej stránke Living in Asia Ironically, ktorá sa zameriava na bizarnosti podobného typu.

Komentáre k výrobku sú riadne ironické. „Kórejskí rodičia niekedy dajú tento dar svojim deťom po skúškach na strednú školu. V závislosti od výsledkov,“ napísal jeden z užívateľov. „Keď som si pozrel štatistiku samovrážd v Kórei, tak tomu aj verím,“ píše ďalší. Viacerí pridali vtipné hlášky a zisťujú, kto sa chystá do Kórey, aby im podobnú slučku doniesol. Podľa niektorých je ideálnym svadobným darčekom. Iným to však vtipné nepripadá. „To čo sa už deje,“ pýta sa jeden z užívateľov, podľa ktorého nie je normálne vymyslieť niečo takéto „pre zábavu“.

Prečítajte si tiež:

S odmenami za vysvedčenie nepreháňajte

Zlé vysvedčenie? Zákazy ho nezlepšia

 

 

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia