Dámy, pokochajte sa celebritnými tatkami

Dámy, pokochajte sa celebritnými
Ilustračné foto
2017-06-18 13:30:54 |

Priznajme si, ktorá z nás sa rada nepozrie na dobre vyzerajúceho milujúceho tatina, ktorý sa mazná so svojim dieťaťom? No a keď je to ešte taký Cristiano Ronaldo...

Prečo by sme si na Deň otcov neurobili radosť aj my, maminy? Veď spokojný úsmev na našej tvári je vlastne tým najkrajším darčekom pre naše milované polovičky :)) Nájdete medzi týmito ôsmimi známymi tatkami svojho favorita? 

David Beckham s dcérkou Harper

Dcérka Harper prišla na svet po troch synoch, preto niet divu, že rodičia David a Victoria sa o ňu starajú ako o pricneznú. Napriek tomu, že môžu deťom dovoliť absolútny luxus, berú ich aj na dovolenky do divočiny, kde sa zoznamujú s tamojším životom. 

 

Robbie Williams s dcérkou Teddy

Robbie a jeho manželka Ayda Field sa stali rodičmi pred štyrmi rokmi, keď sa narodila dcéra a ich radosť sa znásobila, keď o dva roky neskôr prišiel an svet aj synček. Robbie je praktický otec, ktorý sa nebojí ani vymieňať plienky.

Čas strávený s otcom ovplyvňuje inteligenciu dieťaťa

Van Diesel s dcérkou Pauline

Vin je otcom syna Vincenta a dcér Hanie a Pauline so svojou partnerkou Palomou Jiménez. Akčná filmová hviezda hovorí, že stať sa otcom bol ten najbláznivejší kaskadérsky kúsok.

 

Jason Sudeikis so synom Otisom

Americký herec sa stará o deti s Oliviou Wild, ktorá mu priviedla na svet dve deti - syna Otisa a dcérku Daisy. "Otis ma volá Dada, myslím, že je to rizmýšľajúci a veselý človiečik," povedal o synčekovi. 

 

Cristiano Ronaldo so synom Cristianom juniorom

Malý Cristiano je už pomaly známejší a obľúbenejší ako jeho futbalom presláverný otec. Junior akoby mu z oka vypadol a už teraz je jasné, že fotoaparáty a svetlá kamier su mú veľmi blízke. 

"Nehovor to mame!" Najlepšie príbehy otcov a ich detí

Chris Pratt so synom Jackom

Ďalší herec, ktorý je z otcovstva unesený. "Ako herec som robil rôzne veci. Skočil som z helikoptéry, robil som rôzne akrobatické kúsky a hral som baseball na profesionálnom štadióne, no nič z toho nemá zmysel v porovnaní s tým, že som sa stal otcom," vyznal sa. 

 

Dwayne Johnson s dcérkou Jasmine

Dwayne je otcom dospeivajúcej dcéry zo vzťahu s bývalou manželkou a pred rokom privítal svoje druhé dieťa, dcérku Jasmine, ktorú mu porodila priateľka Lauren Hashian. "Byť otcom je tá najväčšia práca, akú som kedy mal," vyhlásil akčný hrdina. 

 

Chýba vám tu nejaký sympatický našinec? Nech sa páči, toto je náš tatko s najväčším úsmevom :))

Roman Pomajbo so svojim babincom

Roman má doma manželku na tri dcéry, teda štyri perfektné baby, ktoré by nevymenil za nič na svete.

Prečítajte si tiež:

7 vecí, ktoré potrebuje dcéra od otca

Veselé fotky detí, ktoré zostali doma s oteckami

Fotogaléria


Foto: Facebook, Instagram
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia