Otrasné: Matka klamala, prečo jej deti museli zomrieť

Otrasné: Matka klamala, prečo
Ilustračné foto
2017-06-12 13:35:31 |

Teploty vzduchu sa už šplhajú k letným hodnotám, preto neradno nechať deti v zaparkovanom aute ani len na pár minút. Amanda ich tam nechala 15 hodín...

Mladá 19-ročná dvojnásobná mama Amanda Hawkins z amerického Texasu si asi ešte nestihla uvedomiť, že stať sa matkou znamená prevziať na seba zodpovednosť za deti. Doma síce mala dve krásne zdravé dcérky, dvojročnú Addyson a ročnú Brynn, no jej nezodpovednosť ich zabila. Amanda ich totiž nechala viac ako 15 hodín v aute pri teplote vzduchu zhruba 32 stupňov Celzia. Dievčatká boli po celý čas bez vody a jedla.

Zatiaľ čo batoľatá sa v aute dusili, mama bola na návšteve u kamarátky! Podľa niektorých informácií ignorovala ich výkriky o pomoc a plač. Ako sa všetko udialo, to už musí zistiť polícia, ktorá otrasný prípad vyšetruje.

(fotka Amandy z policajnej stanice)

Prekvapujúco, malé telíčka dievčatiek našli toľko sily bojovať, že nezomreli priamo v aute, ale poslednýkrát vydýchli až v nemocnici Peterson Regional Medical Center v Kerrville, kam ich mama doviezla. O tom, že zodpovednosť sa u nej asi nevyvinula, svedčí aj to, že tak urobila až po tom, keď deti najprv už vo veľmi vážnom stave zobrala domov a okúpala. Keď pochopila, že to nepomôže, rozhodla sa pre nemocnicu, no nepriznala, čo sa stalo. Tvrdila, že bola s nimi pri jazere, kde dievčatá ovoniavali kvety. Niektoré museli byť podľa nej jedovaté, lebo po ich ovoňaní skolabovali.

(sestričky Addyson a Brynn)

Šerif z Kerrvillu Rusty Hierholzer je presvedčený, že mladá matka nechala deti v aute úmyselne. „Toto je najstrašidelnejší prípad ohrozenia detí, ktorý som videl za 37 rokov v službe," uviedol vo vyhlásení.

Prečítajte si tiež:

Toto je otec, ktorý nechal schválne dieťa v rozpálenom aute

Žena takmer zabila dieťa. Poučíme sa niekedy?

Fotogaléria


Foto: facebook
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia