Princezná Charlotte oslavuje druhé narodeniny

Princezná Charlotte oslavuje druhé
Ilustračné foto
Zdroj: Twitter
2017-05-02 08:01:35 |

Rastie ako z vody. Dvojročná Charlotte má dlhšie vlasy a stáva sa z nej malá slečna. Vojvodkyňa Kate zverejnila na Twitteri jej novú fotku z vlastnej dielne.

Stáva sa už tradíciou, že princ William a Kate  v predvečer významných udalostí v ich rodine zverejňujú nové snímky. Tentokrát je najväčšou hviezdou dnešná oslávenkyňa, dvojročná Charlotte, ktorú rodičia označili za „radosť z neba.“ Dnes už veľká slečna sa narodila o 8.34 dopoludnia (u nás o 9.34) v londýnskej St Mary´s Hospital. 

Malá princeznička sa na fotke, ktorej autorkou je jej mama Kate, veselo usmieva v žltom pletenom svetríku ozdobenom modrými ovečkami značky Fiar Isle z dielne Johna Lewisa.  

Snímky vznikli vo vidieckom sídle rodiny Anmer Hall v Norfolku. Tam pravdepodobne Charlotte svoj veľký deň aj oslávi. Onedlho plánujú sťahovanie späť do Londýna, preto si chcú ešte krásu okolitej prírody Anmer Hallu užiť. Vlásky, ktoré Charlotte od posledného fotenia výrazne podrástli, má zopnuté modrou sponkou s mašličkou. Tá nechýba ani na starších fotkách.

Zahraničné médiá si všímajú cenu pleteného svetríka, ktorá má Charlotte na sebe. Podobný tej istej značky je možné dostať asi za 12 eur. Vojvodkyňa z Cambridge tak dala opäť najavo, že si nepotrpí na drahé značky, ale pokojne oblečie nielen seba, ale aj  deti do konfekcie. Asi nikoho  neprekvapí, že v týchto dňoch by ste svetrík zohnali už ťažko. Len čo sa v pondelok fotka princeznej objavila na internete, o chvíľu boli všetky svetríky, aj v iných farebných kombináciách a prevedeniach, beznádejne vypredané. 

Šikovné maminy, ktoré by chceli, aby ich dcérka mala doma podobný kúsok ako pricnezná Charlotte, sa môžu pustiť do pletenia. Alebo sa poobzerať po obchodoch či v internetových predajniach po podobnom kúsku. Motívy zvieratiek nikdy neomrzia a deti v nich vyzerajú naozaj rozkošne.

Už teraz sa môžeme tešiť na fotky zo svadby Katinej sestry Pippy Middleton, na ktorej bude pricnezná Charlotte určite družičkou. Konať sa bude už o tri týždne. Uvidíme, či Kate opäť vsadí na šaty bežnej značky alebo svojej princezničke dopraje niečo luxusnejšie. 

Tak ide čas s princeznou

Táto snímka obletela svet pred dvomi rokmi, keď sa Charlotte narodila.

 

So starším bračekom Georgom, ktorý je doteraz najsledovanejším dieťaťom vo Veľkej Británii

 

Oficiálny portrét Charlotte pri príležitosti jej prvých narodenín, ktorého autorkou je tiež Kate.

Mohlo by vás tiež zaujať:

 

Toto je žena, ktorá si omotala princa Harryho okolo prsta

Princezná Charlotte: Jej veličenstvo v mini verzii

 

 

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia