Potrápte si oči a mozog: Nájdite lienky a bábätká

Potrápte si oči a2017-03-18 00:06:11 |

Bizarné puzzle z kávových zŕn, v ktorých sú ukryté tri lienky a tri tváre dojčiat, je diabolsky ťažké rozlúštiť. Ak sa vám podarí nájsť aspoň jedno bábätko, môžete si gratulovať.

Tento optický klam je ďalším z mnohých hádaniek, ktorú kolujú po internete. Úloha je úplne jednoduchá a jasná - nájdite v množstve kávových zŕn tri lienky a dojčenské tváre. I keď ani lienky nie je úplne jednoduché odhaliť, oproti bábätkovským tváričkám sú predsa len viditeľnejšie. Dajte si čas a sústreďte sa. Nápovedou vám môže byť to, že lienky treba hľadať vo vrchnej a dojčenské tváričky skôr v spodnej polovici obrázka. Naozaj nejde o úplne jednoduché hľadanie a určite si vyžiada o niečo viac pozornosti ako niektoréiné hlavolamy, nie je to však nemožné.

Ak sa vám nepodarilo nič nájsť, možno budete sami prekvapení, že ste si predsa len lienky a tváre nevšimli. Ľudia majú problém najmä s tým, že kávové zrná sú hnedej farby, v ktorej sa celkom dobre ukryli. Samozrejme, nezabudnite puzzle ukázať svojim ratolestiam, ktoré vás možno, ako už neraz, opäť prekvapia svojou všímavosťou a pohotovosťou. Prajeme príjemnú zábavu. 

Obrázok s vyznačenými lienkami a tváričkami nájdete vo Fotogalérii pod článkom.

 

Mohlo by vás tiež pobaviť:

Vylúštite tento hlavolam skôr vy alebo vaše dieťa?

Dokážete spočítať ovocia? Nie je to také jednoduché

Odpoviete správne na túto hádanku pre deti?

 

Fotogaléria


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia