OSUDY: Rodičia stratili krátko po sebe tragicky dvoch synov

OSUDY: Rodičia stratili krátko
Ilustračné foto
2017-03-16 08:50:29 |

Príbeh Petra a Julie Robertsovcov z Indiany v USA je ako horor. Koncom januára tragicky zomrel ich syn William a o šesť týždňov na to pri ďalšej tragédii stratili syna Aydena.

Srdcia Julie a Petra sú roztrhané na franforce. Stratiť tragicky za necelé dva mesiace dvoch zdravých synov, to sa dá zvládnuť len ťažko.

Prvá rana osudu prišla koncom januára, keď sa dvojročný William utopil v potoku neďaleko domu, v ktorom rodina žije. Ako vtedy vysvetlila jeho mama Julia, chlapča sa hralo ako obvykle na záhrade. Stačil malá chvíľka jej nepozornosti a William zmizol. Hneď to nahlásila na polícii a sama bola pozrieť pri potoku, či sa synček nepošmykol a nespadol doň. Nič však nevidela a tak dúfala, že ho nájdu niekde v okolí. Policajti nemali pre rodičov po 12-hodinovom pátraní dobrú správu. Williama nakoniec našli utopeného dolu tvárou v potoku.

(Ayden a William si veľmi rozumeli.)

Rodina sa snažila s touto tragédiou vyrovnať a práve 6-ročný Ayden bol tým, kto mamu neustále povzbudzoval a utešoval. Svojho milovaného bračeka však prežil iba o šesť týždňov. O život prišiel 8. marca pri dopravnej nehode, keď ho otecko viezol do školy.

(Záber z tragickej dopravnej nehody.)

Peter údajne vošiel do protismeru a zrazil sa s dvomi protiidúcimi autami. Silný náraz roztrhol ich auto na dve polovice. Ayden ešte krátko žil, no po prevoze do nemocnice vážnym zraneniam podľahol. Peter vyviazol z nehody s vykĺbeným zápästím a členkom.

(Otec Peter sa zrútil a nedokáže sa s tragédiou vyrovnať.)

Julia pre Inside Edition povedala, že jej manžela zničil pocit viny z Aydenovej smrti a priznala, že sa nijako nevedia vyrovnať so žiaľom. „Neviem, čo teraz robiť,“ dodala zronená.

(Ayden bol veľmi citlivý a stále veselý.)

Bratia boli podľa Julie výbornými parťákmi. „Občas sa trochu rozohnili. Ale neskutočne sa milovali. Boli z nich najlepší priatelia. Radi sa spolu hrali. Často športovali,“ opísala vzťah svojich milovaných synov.

(Bratia trávili spolu veľa času.)

Jediným svetlým bodom v živote tragédiami zničených rodičov Petra a Julie je malý syn Damian. Ich strach o posledné dieťa, ktoré im zostalo, je teraz o to väčší.

(Ayden s najmladším bračekom Damianom.)

Prečítajte si tiež:

Nevinná hra otca so synom skončila smrťou

Toto sa stane, keď odignorujete návod

 

 

Fotogaléria


Foto: Facebook.com, GoFundMe
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia