Majiteľka hľadá túto rozkošnú pohľadnicu, má cenu zlata

Majiteľka hľadá túto rozkošnú
Ilustračné foto
Zdroj: Twitter/Claire Fuller
2017-03-07 13:30:02 |

Je to horšie, ako keby stratila peňaženku. Reč je o narodeninovom pozdrave, ktorý Claire Fuller z Winchesteru posielala otcovi od detstva každý rok. A on jej naspäť!

Claire sa rozhodla využiť všetky možnosti, aby vzácny pozdrav, ktorý zmizol vo februári niekde na pošte, získala naspäť. Nešťastná žena uverejnila husto popísanú pohľadnicu na sociálnej sieti Twitter a prosí o jej vrátenie. Jej hodnota je pre ňu nevyčísliteľná. „Nedá sa ani vypovedať, aká som nahnevaná,“ hovorí.

Pohľadnica so žltou kačičkou stojacou pri vode si vymieňala s otcom celých 33 rokov. Robili tak na každé narodeniny od roku 1984 a mienili tak robiť aj naďalej, keby vzácny pozdrav tento rok vo februári niekde na pošte cestou od otca k nej nezmizol. Ten ako obvykle pripísal: "Všetko najlepšie“ a pridal k želaniu tohtoročný dátum. K adresátke však už bohužiaľ pohľadnica nedorazila.

Claire, ktorá si začala pohľadnicu s otcom vymieňať ako malé dievčatko verí, že sa ešte objaví. Milo ju prekvapila podpora a snaha pomôcť od množstva ľudí, ktorí sa po zverejnení jej prosby na sociálnej sieti ozvali.

„Som veľmi rada, že vlani som si pohľadnicu odfotografovala,“ dodala Claire, ktorá má v pláne vďaka vzniknutej fotke pozdrav opäť vyrobiť, aby ho mohla otcovi aj tento rok na narodeniny poslať.  V kútiku duše však verí, že sa objaví pôvodná pohľadnica, ktorá sa záhadne stratila.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Najhoršie rady o rodičovstve, aké sme dostali

Toto ste ešte nevideli! Zúfalá snaha sfúknuť sviečku

 

 

 

Fotogaléria


Foto: Twitter/Claire Fuller
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia