Mission Impossible: Táto mamička sa môže uchádzať o rolu tajnej agentky

Mission Impossible: Táto mamička
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2017-02-19 00:26:33 |

Poznáte ten pocit, keď vaše dieťa konečne po hodine uspávania zaspí a vy ho ani náhodou nechcete rozrušiť? Mamička z Južnej Afriky predviedla naozaj husársky kúsok!

Video, ktoré už stihlo obletieť svet, zachytáva obraz každodennej rodičovskej rutiny – tichý a nenápadný únik z detskej izby. Mamička Caryn Morris a jej manžel Tyrone žijú v Durbane v Južnej Afrike. V jeden večer mali na večeru hostí a skvelo sa bavili. Caryn odišla do detskej izby uspať ich 15-mesačného syna. Keďže bol však dom plný ľudí, malému Brodymu sa do postele ani náhodou nechcelo. „Zakaždým, keď som odišla z izby, spustil obrovský plač, takže som sa musela vrátiť a začať uspávať odznova,“ vysvetľuje na svojom Facebooku mamička. Keď konečne Brody zaspal, mamička zvolila poslednú zúfalú metódu, ktorú zrejme ukradla z akčného filmu. Našťastie pre všetkých, celá scéna bola nahratá na domácu kameru.

Video zverejnil na Facebooku jej pobavený manžel Tyrone, ktorý napísal: „Najlepšie na domácich kamerách je sledovať vašu manželku, ako opúšťa izby potom, čo konečne uspala dieťa. Niekedy musíte byť naozaj inovatívni! PS: Americká armáda mi volala a chcú, aby si trénovala ich jednotku.“

A ako na úspešné video, hodné Oscara za najlepšiu akčnú scénu, zareagovala samotná aktérka? 

„ Rozhodla som sa sedieť na dlážke hneď pri postieľke, aby ma Brody videl. Ležal v postieľke, s očami napoly otvorenými. Všimla som si, že sa už nepokúša vyliezť z postieľky, ale pokojne leží. Ľahla som si a kúsok som sa odplazila. Ani sa nepohol. Tak som sa plazila ďalej až k dverám. Keď som sa tam konečne dostala, neplakal a ja som sa už ani náhodou nechcela vrátiť skontrolovať, či zaspal.“

Video už stihlo obletieť celý svet a všetci rodičia sa na ňom poriadne bavia, pretože, úprimne: každý, kto niekedy uspával dieťa, zažil podobnú situáciu.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Hit internetu: Mama štvorčiat sa pred deťmi ukryla v šatníku

Bez cenzúry: Život s deťmi je sladký, no plný chaosu


Foto: YouTube.com
Zdroj: st

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia