Kto má hlavu v smútku z tehotenstva Beyoncé?

Kto má hlavu v
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram/Beyoncé
2017-02-03 09:00:18 |

Modré nohavičky a ružová podprsenka, v ktorých Beyoncé pózuje na fotke zverejnenej na jej Instagrame napovedajú, že v brušku nosí pravdepodobne párik.

Speváčka Beyoncé a jej manžel Jay Z majú doma päťročnú dcérku Blue Ivy a ako vidno, o pár mesiacov bude v rodine veselšie. „Chceli by sme sa podeliť o svoju lásku a šťastie. Boli sme požehnaní dvojnásobne. Sme nesmierne šťastní, že naša rodina sa rozrastie o dvoch členov. Ďakujeme za všetky blahoželania,“ pripísala 35-ročná speváčka k éterickej fotke, ktorú zverejnila na Instagrame. Pózuje na nej v bielizni a závoji obklopená kvetmi. S gratuláciami sa akoby vrece roztrhlo, netešia sa iba fanúšikovia, ale aj mnohé známe tváre. Medzi prvými gratulantmi boli Rihanna a Rita Ora.

Beyoncé zverejnila správu o svojom tehotenstve necelé dva týždne pred odovzdávaním cien Grammy, ktoré sa uskutoční 12. februára. Je veľmi pravdepodobné, že vďaka najväčšiemu počtu nominácií sa stane hlavnou hviezdou večera. Práve snaha, aby nezatienila celú šou svojim súkromím, ju priviedla k tomu, aby svoje tehotenstvo prezradila. Urobila tak aj po skúsenosti z roku 2011, keď sa po udeľovaní  cien MTV Video Music Awards nehovorilo o ničom inom, iba o tom, že čaká bábätko, lebo s touto radostnou novinkou sa podelila so všetkými práve na tomto podujatí. Tento raz to urobila radšej dopredu.

Dcérka Blue Ivy je naozaj rozkošná. Takto vyzerala na MTV Video Music Awards v New Yotku vlani v auguste. 

Beyoncé svojim oznámením určite riadne prekvapila organizátorov známeho kalifornského hudobného festivalu Coachella, na ktorom mala byť v apríli jednou z hlavných hviezd. Tvrdia, že doteraz ich o tehotenstve neinformovala, ani svoju účasť nezrušila. Tí veru majú z tejto inak radostnej správy hlavy v smútku, lebo ak hviezda svoje vystúpenie zruší, prídu o veľké lákadlo tohtoročného festivalu. 


Hrdá mama Beyoncé sa chváli dcérkou na nete


Beyoncé to však asi veľmi trápiť nebude a je šťastná. Z tehotenstva sa teší o to viac, že dva roky pred narodením prvej dcérky Blue Ivy prekonala potrat, ktorý ju veľmi poznačil. „Počula som tep, ktorý bol tou najkrajšou hudbou, akú som kedy v živote počula. Vyberala som mená, predstavovala som si, ako bude moje prvé dieťa vyzerať. Cítila som sa tak veľmi matkou. Letela som naspäť do New Yorku na kontrolu a tep tam zrazu nebol. Týždeň dozadu bolo všetko v poriadku a potom toto... Išla som do štúdia a napísala tú najsmutnejšiu pieseň v mojom živote. Bola to vlastne prvá pieseň pre nový album. A bola to tá najlepšia terapia, pretože potrat bol pre mňa tým najsmutnejším, čo ma v živote stretlo,“ opísala.

„Neexistujú žiadna slová, ktorými možno vyjadriť pocit, keď vo vás rastie život,“ vyhlásila, keď čakala Blue Ivy. Krátko po jej príchode na svet vyhlásila, že chce mať aj ďalšie deti: „Keď som bola mladšia, hovorila som si, že deti nechcem a potom prišli chvíle, keď som si povedala, že chcem aspoň štyri. Teraz viem, že ešte deti chcem, ale neviem kedy.“ Teraz sa jej to splnilo a tak niet divu, že je šťastím bez seba.

Manželia spoločne vystupovali počas prezidentskej kampane v USA na podporu Hillary Clintonovej.

Manželkou rappera Jay Z sa známa americká speváčka a herečka stala v roku 2008. Pred necelými tromi rokmi preletela médiami správa, že svoju slávnu ženu podviedol a bude rozvod, nikdy k nemu však neprišlo. Otec Beyoncé dokonca neskôr tvrdil, že to on pustil do sveta túto fámu, aby zvýšil záujem o koncert Beyoncé, ktorý manažoval. Rovnaký cieľ mal podľa neho aj predchádzajúci konflikt rappera s mladšou sestrou Beyoncé. Nuž, kde je pravda nevedno, isté však je, že v súčasnosti párik prežíva krásne obdobie plné radostného očakávania. 

Prečítajte si tiež:

Čo cíti žena pri skutočných kontrakciách

Sny tehotných žien: Odhaľte, čo znamenajú

 

Fotogaléria

Instragram/Beyoncé
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia