Rodina zachytila kratučký život synčeka na ohromujúcich fotkách

Rodina zachytila kratučký život
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Lindsey Brown/facebook.com
2017-01-18 00:28:32 |

Keď sa pred mesiacom narodili mladému páru z Ohia dvojičky - chlapček a dievčatko, boli šťastní. Vedeli však, že drobný synček tu nebude s nimi dlho...

Príchod Williama a Reagan na svet bol tak trochu zázrak. Lekári totiž rodičom ešte pred pôrodom oznámili, že chlapčiatko sa narodí pre srdcové abnormality pravdepodobne mŕtve.  Špecialista im dal nádej, že možno bude chvíľku žiť, no nedokázal povedať, či s ním strávia hodiny, dni alebo niekoľko týždňov.

Krátky život milovaného synčeka sa rozhodli rodičia osláviť, kým sa ešte dá. Ich kamarát Mandy Edwards preto poprosil miestnu profesionálnu fotografku Lindsey Brown, aby dvojčatá odfotila. Tá len tri dni po pôrode vytvorila sériu nádherných fotiek, na ktorých je zdravá Reagan so svojim chorým dvojčaťom Williamom. Vôbec nevidno, že pre veľmi choré srdiečko odchádza z jeho tela život. Naopak, snímky sú optimistické a krásne.

„Títo rodičia patria k najsilnejším ľuďom, akých som kedy stretla. K obom bábätkám sa správali tak, ako keby sa vôbec nič nestalo. Bolo veľmi dojemné vidieť to,“ povedala fotografka pre Huffington Post.  Aj deti boli podľa nej dokonalými modelmi.

Ako fotografka poznamenala, na Williamovi nebolo na prvý pohľad vidno, že je ťažko chorý, lebo bol čulý a napriek tomu, že mal iba tri dni, obzeral sa po miestnosti. Naopak, Reagan po celý čas driemala.

Drobček prežil v kruhu milujúcej rodiny po boku svojej dvojičky vianočné sviatky, no 28. decembra sa z neho stal anjelik. Pre rodičov Lyndsay and Matthewa Brentlingerovcov je séria fotografií, na ktorej je aj William, jedným z najcennejších majetkov. Spoločnú rodinnú fotku už nosí Lindsay aj v medailóniku. Za najdôležitejšie však považuje, že raz si fotky bude pozerať s dcérkou Reagan a bude jej rozprávať o bračekovi, s ktorým prežila 9 mesiacov v brušku, pár nádherných dojemných dní aj tu na svete a odvtedy ju stráži ako anjelik z neba.

Mohlo by vás tiež zauajť:

Lucasko: Narodil sa so symbolom lásky na čele

Spiace bábätko netuší, aké je slávne

 

 

Fotogaléria


Foto: Lindsey Brown/Facebook.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia