Takto to dopadne, keď niekto plní príkazy doslovne

Takto to dopadne, keď
Ilustračné foto
2017-01-13 13:23:19 |

Od pomenovania tvarov krstnými menami až po zjedenie polovice každej bobuľky hrozna – rodičia a učitelia zdieľajú vtipné fotky z momentov, keď deti zobrali ich príkazy až príliš vážne.

Deti, ak chcú, dokážu byť neskutočne vynaliezavé. To ste už niekoľkokrát zažili určite na vlastnej koži aj vy. Občas nás ide z toho „šľak trafiť“, inokedy sa však riadne pobavíme. Ako pri týchto snímkach, na ktorých sú zachytené ratolesti, ktoré sa snažili splniť príkazy či pokyny úplne doslovne a vznikli z toho vážne zábavné situácie. Tieto fotky sú na dnešný piatok 13-teho ako stvorené, aby nám ho aspoň trochu spríjemnili.

"Zjedz len polku hrozna," povedali rodičia dieťaťu...

 

"Prineste si na budúcu hodinu rybku," povedala učiteľka deťom v triede, v ktorej väčšina vlastní akváriové rybyičky a mali sa o nich učiť. Až na jedno dieťa to všetky pochopili správne...

 

"Choď sa hrať konečne von," povedala mama synovi, ktorý väčšinu dňa presedí v izbe pri notebooku. Keď sa pozrela von z okna, neverila vlastným očiam. Nuž, išiel sa hrať... ale aj s notebookom.

 

"Daj psíkovi do misky vodu," povedali rodičia tomuto dieťaťu, ktoré vodu v pohári opatrne umiestnilo do misky. Veď predsa aby sa nerozliala :))

 

"Zostaň vnútri," znel pokyn od mamy. Takto si to však asi nepredstavovala...

 

"Pomenuj tvary," znela jedna z úloh na písomke z geometrie. Tak ich teda usilovná Hope pomenovala - Bob, Sam či Harry. No nie je to milšie ako obdĺžnik alebo štvorec?

 

"Daj si len polku," povedali rodičia. Tak dieťa zjedlo len polku....

 

Táto mladá slečna nenecháva nič na náhodu a radšej si podľa odporučenia v návode deodorantu meria vzdialenosť, z akej ho treba striekať :))

Odporúčame vám tiež:

Tieto fotky vám urobia deň alebo S deťmi je svet krásny

Najvtipnejšie dôvody, prečo deti plačú

 

 

 

 

 

Fotogaléria


Foto: Reddit, Imgur, Twitter
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia