VIDEO: Deti sa prizerali na nahnevanú pľuvajúcu mamu

VIDEO: Deti sa prizerali
Ilustračné foto
Zdroj: Facebook, YouTube.com
2016-10-24 12:30:49 |

Mama dvoch detí opľula pred ich zrakmi muža, ktorý sa k nej nesprával práve najpríjemnejšie. Veľmi výchovné to naozaj nebolo...

Slušnosť, tolerancia a ľudskosť sa už asi veľmi nenosia. S týmto problémom sa nestretávame iba u nás, ale všade vo svete. Na tomto videu je zachytená krátka komunikácia muža a ženy, ktorá na chvíľu zaparkovala svoje auto pred jeho garážou na súkromnom pozemku pri tabuli ZÁKAZ PARKOVAŤ. Incident sa odohral  v Ketteringu v Northamptonshire vo Veľkej Británii. 

To, že chlapík práve nepotreboval nikam ísť, je úplne vedľajšie. Tabuľa je tabuľa! No a čo, že žena má pri sebe dve deti - jedného školáka, pre ktorého počas krátkeho parkovania na súkromnom pozemku pravdepodobne vybehla  do školy a na rukách batoľa.

Gentlemanstvo sa v dnešnej dobe už nenosí, omnoho viac cool je poriadne si do niekoho „kopnúť“.  Žena sa spočiatku snažila nahnevanému „pánovi majiteľovi“ ospravedlniť, no ten stále opakoval, že stojí pred jeho garážou  a začal si ju natáčať. A tak dáma-nedáma, aj s dieťaťom na rukách, chlapíka opľula. Teraz video, na ktorom je incident zachytený, koluje po internete. Samozrejme, hanbu má na svojom konte žena, ktorej gesto neznámy muž natočil.

O tom, kto bol v práve, aspoň v morálnom, by sa dalo polemizovať, výsledok je však v každom prípade smutný. Muž namiesto toho, aby prijal ospravedlnenie , otvoril žene dvere na aute a pomohol jej nastúpiť rieši iba to, že zaparkovala pred jeho garážou a mama deťom ukázala, ako úboho je možné aj takýto bezvýznamný konflikt vyriešiť. Jedno horšie ako druhé.


Detské pľuvanie: Krik a bitka nezaberajú


Apropó, pľuvajúcou mamou bola ctižiadostivá glamour modelka Carla Marinee, ktorá sa snaží v tomto biznise presadiť.

Nuž, snáď s takýmto prístupom k riešeniu konfliktov nezvykne pľuť aj na fotografov. Video, na ktorom sa pred deťmi správa ako hlupaňa, jej určite k renomé ani v tejto brandži neprospeje. Ťažko možno fotiť glamour, keď sa glamour ani náhodou nespráva...

Prečítajte si tiež:

Brad Pitt sa púodľa Angeliny ako otec nevyznamenal

Carrie zo Sexu v meste deti nerozmaznáva

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia