Frajerka: Donna z Beverly Hills 90210 čaká piate dieťa!

Frajerka: Donna z Beverly
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk/AP, Instagram Tori Spelling
2016-10-06 13:30:43 |

„Bol to úplný šok,“ hovorí herečka Tori Spelling (43) o momente, keď sa dozvedela, že čaká piateho potomka. Napriek tomu sa na ďalšie bábätko teší.

Torri má s manželom Deanom McDermottom (49) štyri deti – deväťročného Liama, osemročnú Stellu, päťročnú Hattie a štvoročného Finna. Dean má ešte 18-ročného syna Jacka z predchádzajúceho manželstva.

Tori s Deanom vždy túžili po veľkej rodine, preto sú aj z tohto tehotenstva nadšení. I keď Dean veril, že budú môcť teraz aspoň trochu relaxovať... „Práve sme dostali Finna z plienok. A myslel som, že konečne si vydýchneme,“ citovala Tori manžela pre magazín People. Ak by neotehotnela, asi by ich čakali o niečo pokojnejšie dni, lebo tento rok majú konečne po prvýkrát všetky deti v škôlke a škole.

(marec 2016 - zľava Tori, Liam, Stella a Dean)

„Toto dieťa prichádza v najlepšom čase,“ hovorí napriek tomu Tori. „Nič nie je nikdy dokonalé, ale ja som tak šialene zaľúbená do svojho manžela a našich detí. Myšlienka, že k nám pribudne niekto ďalším, je požehnaním,“ dodala.

(Tori Spelling)

Správa o ďalšom tehotenstve prišla štyri roky po veľmi vážnych tehotenských komplikáciách, ktorými trpela Tori, keď čakala Finna. Lekári jej diagnostikovali vcestnú placentu (placenta praevia), čo je stav, keď placenta prekryje krčok maternice a spôsobuje tým vnútorné krvácanie.  Prejaví sa až v druhej polovici tehotenstva a krvácanie môže byť slabé alebo aj veľmi silné. Vzniká v dôsledku odlučovania placenty od steny maternice. Ide o stav ohrozujúci život ženy aj plodu. Tori strávila v nemocnici 10 týždňov, po ktorých nasledovali 4 mesiace pokoja na lôžku a dokonca hrozilo, že tehotenstvo budú musieť lekári ukončiť, aby jej zachránili život. Tori však bojovala ako levica a koncom augusta 2012 porodila Finna.

(september 2016 - Tori s najmladším synom Finnom)

Tori a Dean čelili aj vážnym problémom vo vzťahu, keď sa v roku 2013 prevalilo, že Dean má mimomanželský románik. Vďaka návštevám manželskej poradne sa im podarilo aj túto nepríjemnú kapitolu života prekonať a dnes žijú v harmonickom vzťahu.

(Tori Spelling a Dean McDermott tvoria harmonický a najmä plodný pár.)

Šťastná správa o piatom tehotenstve prišla krátko po tom, ako vyšlo najavo, že Tori musí zaplatiť 38 000 dolárov, o ktoré ju žalovala spoločnosť American Express. Ani to však podľa hviezdy Beverly Hills 90210 nemôže rodine pokaziť náladu a radosť z rastúceho nového života v jej brušku.

(Aktuálna foto: Tori s dcérkami Stellou a Hattie pred týždňom.)

Prečítajte si tiež:

Maria porodila svoje prvé dieťa v 61 rokoch!

Mesiac narodenia: Čo hovorí o zdraví dieťaťa?

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/Ap, Instahram Tori Spelling
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia