Sú pekné, no neoriginálne: Najčastejšie mená detí vo svete

Sú pekné, no neoriginálne:
Ilustračné foto
Zdroj: thinkstock.com
2016-09-30 13:30:47 |

Alfie, Oscar a Isla. Tieto tri bábätkovské mená „letia“ tento rok vo svete najviac. Niekde na ihrisku v Anglicku by ste práve tieto počuli najčastejšie.

K veľmi obľúbeným chlapčenským menám v anglicky hovoriacich krajinách patria tiež Teddy, Harry, Jack a Arlo. Dievčatká, ktorým rodičia nedali meno Isla, sa najčastejšie volajú  Amelia, Ava, Freya a Evie.

Medzi najčastejšie používanými bábätkovskými chlapčenskými menami sú aj Noah, Charlie, Jacob a Archie. V prvej desiatke najpoužívanejších dievčenských mien nájdeme Oliviu, Esme, Elsie, Miu a Ellie.

Kým Alfie, Oscar a Isla sú na špičke zoznamu najobľúbenejších detských mien vo svete, ak chcete dať svojmu drobčekovi naozaj štýlové meno, hľadajte ho inde. Podľa módneho časopisu Harper’s Bazaar, ktorý je pre americké ženy bibliou štýlu, sú najtrendovejšími menami pre drobčekov Apollo, Magnus a Ruby. K vychyteným  podľa časopisu patria tiež  Marlin, Oribe a Pernille. V rebríčku tých naj mien, za ktoré sa určite ich nositelia raz nebudú musieť hanbiť, sú aj Bianca, Bruce, Constance, Coco, Shiloh a Cleo, rovnako ako Flynn, Gareth, Georgina May a Isabel.

Prečítajte si tiež:

17 tipov na hipsterské mená pre bábätká

Prečítajte si, čo o vašej rodine prezrádza priezvisko
 

 


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia