George a Charlotte: V Kanade sú z nich namäkko

George a Charlotte: V
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk/AP
2016-09-26 12:15:47 |

Každý ich chcel pozdraviť a dostať sa do ich blízkosti. Malé princiatka po prílete na oficiálnu návštevu v Kanade úplne zatienili obľúbených rodičov princa Williama a vojvodkyňu Kate.

Kým trojročný George už sprevádzal rodičov počas návštevy  Austrálie a Nového Zélandu, pre ročnú Charlotte je to prvá zahraničná cesta. A zdá sa, že ju zvláda bravúrne. Dokonca sa pokúsila hostiteľov aj pozdraviť mávaním ruky.

Urodzené deti, ktoré na oficiálnej ceste netradične rodičov sprevádzajú, si užívajú riadnu pozornosť. George, ktorý v júli oslávil tretie narodeniny, dáva chvíľami najavo, že ho to otravuje a tak mu Kate a William musia sem-tam dohovárať.

Malá Charlotte je spokojná. Teší sa, že sa môže túliť v maminom náručí a zvedavo sleduje, čo sa okolo nej deje.

Britský pár pricestoval do Kanady v sobotu 24. septembra a pobudnú tam dovedna osem dní.  Kým po prílete takmer všetku pozornosť strhli na seba rozkošné princiatka, počas ďalších dní, keď si rodičia budú plniť svoje oficiálne povinnosti, strávia viac času s pestúnkou. Stíhať rokovania, stretnutia, prijatia, návštevy, prehliadky, slávnotné obedy či večere s dvomi šarvancami po boku sa jednoducho nedá!

Pri prílete mala Kate na sebe nádherné šaty kráľovskej modrej farby zvýrazňujúce jej štíhlu postavu a modrý klobúčik. So svojim outfitom zladila aj oblečenie detí. George mal modrý pulóvrik s typickými kraťasami a podkolienkami, Charlotte rozkošné šaty s modrými kvetinkami. Vo vlasoch jej nechýbala modrá sponka v tvare mašličky. Taká istá zdobila jej vlásky aj na fotkách, ktoré vyrobila mamina Kate pri príležitosti prvých narodenín princeznej v máji.

Vojvodkyňa Kate známa svojim vycibreným vkusom, sa nedáva zahanbiť ani v ďalších dňoch návštevy Kanady. Počas nedeľného programu mala na sebe oblečené nápadité šaty vo farbách kanadskej vlajky z dielne Alexandra McQeena v hodnote 4000 libier. I keď tento nadaný britský návrhár opustil dobrovoľne svet ešte v roku 2010 obesením sa v svojom šatníku, jeho modely stále žijú a Kate ich má mimoriadne rada.

Šaty, ktoré mala na sebe, sú upravenou verziou modelu z kolekcie jar / leto 2017 a ide o jeden z najhorúcejších trendov tejto sezóny – folkové motívy. Kate ako štýlová, no konzervatívna módna ikona opäť vsadila na sofistikovanosť a aj takýto odvážny model dokázala predať s eleganciou tým, že vynechala doplnky. Odborníci na módu však kritizujú kombináciu červených lodičiek s červenou kabelkou, čo je podľa nich veľké módne faux pas. Uvidíme, čím prekvapí v ďalších dňoch.

(Na fotke v spoločnosti sympatického kanadského premiéra Justina Trudeau a jeho manželky Sophie, ktorí urodzený pár počas návštevy v Kanade sprevádzajú.)

Prečítajte si tiež:

Princ William: Georga až príliš rozmaznávame

Princezná Charlotte po prvýkrát pozdravila Britov

 

 

 

Fotogaléria


Foto: sita,sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia