Naučte dieťa zaväzovať si šnúrky vďaka tejto finte!

Naučte dieťa zaväzovať si
Ilustračné foto
Zdroj: foto: youtube.com
2016-09-14 00:35:18 |

Spočiatku to riešia rodičia topánkami na suchý zips, no príde čas, keď sa ratolesť bude musieť naučiť zaviazať si šnúrky sama. Máme tip, ako na to!

Učiteľky v škôlke „sú na nervy“ z detí, ktorým rodičia doma obujú krásne šnurovacie topánočky, no tie si ich samy zaviazať nevedia. Možno aj vás prosili, aby ste Larke či Miškovi kúpili radšej topánky so suchým zipsom, lebo zaväzovať deťúrencom šnúrky, keď sa trieda chystá von, nie je vôbec jednoduché. A tých, ktoré to dokážu v tomto veku bez pomoci, je naozaj málo.

Kým u škôlkara sa to, že si nevie zaviazať šnúrky, ešte prepečie, u školákov je to už iné. Tí by si mali tenisky či topánky zaviazať bez problémov, v skutočnosti však so šnúrkami niektorí bojujú ešte aj v druhej triede. Vtedy je už naozaj najvyšší čas zasvätiť ich do tajomstva zaväzovania šnúrok. Ako na to?

Ak nestačí vaša ukážka (a tá nestačí vo väčšine prípadov), vyskúšajte tento jednoduchý spôsob – dva uzlíky a králičie uši.

Autorkou jednominútového videa je mama Kirsten Johnson alias Unstoppable Mom (Nezastaviteľná mama), ktorá potrebovala naučiť zaväzovať si šnúrky svojho syna, ktorému sa to stále nedarilo. Kirsten tvrdí, že práve táto finta mu pomohla a je presvedčená, že je to ten najúžasnejší a najľahší spôsob, ako na to!

Fintu využili už mnohí rodičia a tvrdia, že naozaj funguje, dokonca aj u škôlkarov, ktorí sa takto naučili priam ukážkovo zaväzovať šnúrky. Ušetríte si nielen kopec času, ale aj nervov!

Prečítajte si tiež:

Triky, ako naučiť deti po sebe upratovať

10 zručností, ktoré by malo dieťa vedieť do desiatich narodenín


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia