Mama bráni svojho syna, ktorý si oblieka TUTU sukne

Mama bráni svojho syna,
Ilustračné foto
2016-08-30 14:30:13 |

Cudzí človek, ktorý sa správal hlúpo k trojročnému chlapcovi v tutu sukni, nenechal jeho mamu chladnou. Naložila mu aj na sociálnej sieti a medzi rodičmi našla silnú oporu.

Tak toto Jen Anderson Shattuck nečakala. Mnoho ľudí sa postavilo na jej stranu po tom, ako sa na sociálnej sieti rozhorčila nad správaním cudzieho muža, ktorý nepríjemne dourážal jej trojročného syna v tutu sukni. I keď to naozaj nie je bežné a nie sme na to zvyknutí, aby chlapci behali po vonku v ružových tutu sukniach, ak je niekto ich milovníkom, má snáď právo si takú obliecť. Ako malý syn mamičky Jen.

Chlapča je rovnaké ako každé iné dieťa v jeho veku. Rado sa hrá s kamiónmi, skladačkami a  maškrtí na slivkách. K jeho záujmom patrí aj pre väčšinu netypické nosenie dievčenských tutu sukní. „Keď sa ho spýtate, vysvetlí vám, že v tutu sukni sa cíti krajší a statočnejší.  Zdôrazní, že nikde nie je napísané, že tutu sukne môžu nosiť iba dievčatá,“ hovorí Jen. Ako pokračuje, jej syn nosí tutu sukňu aj do kostola či do obchodu, vo vlaku aj na pieskovisku. Jednoducho, tutu sukne zbožňuje a keď ich má oblečené, cíti sa istejšie.

Občas sa niekto na jeho sukne popýtal, no nič viac. Až do chvíle, keď stretli neznámeho muža. Spočiatku sa tváril, že je iba zvedavý, prečo má chlapec na sebe tutu sukňu,  no jej cítila, že je veľmi pohoršený. „Si chlapec. Tvoja mam je zlá, keď ti oblieka takéto sukne. Je to zneužívanie detí,“ kričal na vystrašeného chlapca. Potom si ho odfotil a vyhrážal sa, že celému svetu ukáže, čo Jen robí so svojim synom, lebo to nepovažuje za normálne.  Šokovaná mama zavolala políciu, no muži zákona nemohli nič urobiť, lebo cudzinec sa iba pýtal na sukňu a fotil si okolie.

Jen najviac trápi to, že synček sa odvtedy zmenil a žije v strachu. Stále sa jej vypytuje, či bude ešte niekto hovoriť také škaredé veci o jeho milovanej tutu sukni a či si ho bude fotiť. Kým predtým sa tešil von, po tomto incidente chce byť stále vnútri.

Aj tento zážitok inšpiroval milujúcu mamu k zverejneniu ich príbehu. Ako zdôrazňuje, ona bude milovať svojho syna, nech je akýkoľvek. Vyzvala aj ďalších rodičov, aby sa za svoje deti nehanbili a bojovali za ich šťastie proti všetkým predsudkom. I keď sa obávala, že sa stretne s odsúdením, opak sa stal pravdou a podporujú ju rodičia z celého sveta.

„Ako rodičia sme povolaní byť statočnými a mať otvorené srdcia, aby sa aj naše deti naučili byť statočnými a mať otvorené srdcia. Sme povolaní, aby sme im ukázali, ako milovať bez podmienok. Robím len to, na čo som povolaná,“ končí Jen svoj príspevok.

 

 

Prečítajte si tiež:

Štyri znaky, že deti nad vami vyhrávajú

Dôvod na plač: Myslela si, že má v ústach Pokémona

Fotogaléria


Foto: Facebook.com
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia