Erotický sen v hlavnej úlohe so šéfom? Vieme, čo to znamená

Erotický sen v hlavnej
Ilustračné foto
Zdroj: wikimedia commons.com
2016-07-30 00:02:34 |

Predstava, že ak sa raz žena stane mamou, nemyslí už na nič iné, iba na deti, je riadne skreslená. Občas veru aj k nim zablúdia riadne pikantné sny.

Ak sa vám sníva o pokazenom aute, cítite sa v reálnom živote bezmocní, ak vidíte hnijúce zuby, môže to signalizovať starosti s peniazmi. Čo nám však hovoria erotické sny? Mama-nemama, zadaná-nezadaná, občas sa každému prisní niečo, čo ho prekvapí. No a ak ide o sen erotický, začneme premýšľať, prečo.... Sny odrážajú náš život a pochopiť ich znamená vidieť ho v inom svetle. Britská psychologička a expertka na vzťahy Marianne Vicelich vysvetľuje, čo sny sexuálnej povahy môžu znamenať.

Sex s ex

Ak sa vám prisnilo s expartnerom, môže to znamenať nevyriešené problémy v živote alebo chýbajúcu intimitu, ktorú ste predtým s ním mali. Tiež to môže byť znamenie, že vám chýba sex. Ak ste sa s koncom vzťahu ešte nevyrovnali, sen je zbožným želaním, aby ste sa k sebe vrátili. Ďalším z dôvodov, pre ktorý sa vám snívalo s ex, môže byť podľa expertky podvedomé varovanie, že nechcete opakovať rovnaké chyby v novovznikajúcom vzťahu. Predchádzajúci partner sa votrie do sna aj vtedy, ak ste na začiatku nového vzťahu a cítite neistotu.
 

Sex s celebritou

Prežiť vo sne niečo erotické so známou tvárou je zosobnením tajných želaní. Ak máte takéto sny častejšie, znamená to, že sa cítite uznávaná a idete za úspechom. Vaša dôvera v život prudko stúpa a ste presvedčená, že ste hodná oveľa viac, že toho, čo vám váš partner ponúka. Fiktívne pobláznenie do celebrity môže však znamenať tiež nesplnenú realitu vo vašom každodennom živote alebo zadržovanú sexuálnu túžbu či nedostatok uznania v živote.
 

Sex s cudzím človekom

Takýto sex obvykle znamená potrebu vystúpiť zo zóny pohodlia. Naznačuje tiež nutkanie ukázať  svoje vášne a emócie. Sex s cudzím človekom môže symbolizovať vaše znovuobjavenie a vznikajúce zmeny v živote. Cudzinec môže predstavovať aj novú príležitosť prichádzajúcu do vášho života. Znamená tiež neistotu z toho, čo je pred vami.

Podvádzanie

Snívanie o podvádzaní naznačuje nedostatok pozornosti zo strany partnera v reálnom živote. To vo vás vyvoláva obavy, že vás podvádza, čo sa premieta do snov. Podvádzanie v sne symbolizuje strach z opustenia a nízke sebavedomie. Ak v sne vy podvádzate partnera, naznačuje to pocit vlastnej viny. Mohlo by to tiež znamenať, že vaše potreby nie sú v aktuálnom vzťahu napĺňané podľa vašich predstáv.

Sex s osobou rovnakého pohlavia

Ak ste heterosexuálka, tento sen naznačuje túžbu byť milovanou a že ste v procese učenia sa milovať a prijať samu seba. Znamená, že skúmate a analyzujete aspekty svojho života. Hľadáte cestu ďalej a sebavedomie. Sen vám naznačuje, že by ste si mali viac uvedomovať svoju ženskosť.

Sex so šéfom

Takýto sen znamená vašu podvedomú túžbu po moci, autorite a kontrole.  V šéfovi vidíte tie vlastnosti, ktoré by ste chceli začleniť do svojho života.  Sen naznačuje, že je čas, aby ste sa postarali o vašu kariéru, lebo to je to, čo vás momentálne najviac zamestnáva. Môže však znamenať aj to, že váš intímny život stagnuje a túžite po zmene a po vzrušení v milostnom živote.

Sex s kamarátom

Blízkosť a súdržnosť v kamarátskom vzťahu v reálnom živote sa môže prejaviť v podobe erotického sna. Mohlo by to znamenať, že kvality, ktoré vidíte v tejto osobe, sú tými, ktoré chcete začleniť do svojho života. Ak ide o kamaráta opačného pohlavia, môže to znamenať aj podvedomú túžbu po ňom, ktorú v reálnom živote potláčate.

 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Existuje "magické" číslo pre rodičov, ako často sexovať?

Vieme, čo znamenajú tehotenské sny


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia