Princ William: Georga až priveľmi rozmaznávame

Princ William: Georga až
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk/AP
2016-07-26 16:30:18 |

William a Kate majú po tretích narodeninách malého Georga čo robiť. Dostal toľko darčekov, že urodzení rodičia pomaly nevedia, čo s nimi. To sa niekomu žije...

Niektorí rodičia sa priam vyžívajú v tom, aby ich dieťa dostávalo množstvo darčekov, iní majú radšej primeranosť. Ako sa zdá, patrí k nim aj princ William. Podľa neho bol malý George na jeho tretie narodeniny, ktoré oslávil v piatok, „priveľmi rozmaznávaný,“ lebo dostal „až príliš veľa darčekov“. Koľko ich presne bolo a z čoho všetkého sa malý princ môže tešiť ešte nie je známe, no určite nepôjde o malé číslo.

Vlani bol George pri príležitosti druhých narodenín obdarovaný rekordnými 706 darčekmi, čo je najvyšší počet, aký kedy niektoré kráľovské dieťa na narodeniny dostalo! Okrem iného boli medzi nimi aj personalizovaná surfovacia doska, hojdací koník či bicykel. Jedným z darčekov bola aj drevenica za 18 000 libier (cca 21 000 eur), v ktorom organizuje čajové posedenia pre dedka Charlesa.

Urodzení rodičia William a Kate už tradične zverejnili pri príležitosti Georgových narodenín zopár jeho nových fotiek. Vznikli pár dní pred narodeninami v ich vidieckom sídle Anmer Hall a ich autorom je fotograf Matt Porteous.

Snímky ukazujú malého princa uvoľnene sa baviaceho na záhrade. Na dvoch záberoch je na hojdačke, na ktorej sú napísané mená jeho rodičov. Pravdepodobne je to jeden zo svadobných darov.

Na ďalšej ponúka rodinnému miláčikovi, čiernemu kokeršpanielovi Lupovi, zo svojej zmrzliny.

Štvrtá v sérii je „najserióznejšia“ a ukazuje princa bežiaceho cez záhradu.   

Prvé narodeniny George oslavoval v ich 20-izbovom byte v Kensingtonskom paláci s jeho prababičkou, kráľovnou Alžbetou II. ako čestným hosťom, druhé narodeniny sa niesli v duchu čajového večierka v Anmer Hall a na piatkové tretie narodeniny mu rodičia usporiadali opäť v ich vidieckom sídle klasickú detskú párty. Nechýbali na nej ani rodičia vojvodkyne Kate, teda Georgovi starí rodičia Michael a Carole Middletonovci a medzi pozvanými boli tiež jeho spolužiaci zo škôlky, ktorú George navštevuje. Samozrejme, s ostatnými sa pobavila aj Georgeova sestrička, princezná Charlotte, ktorá v máji oslávila svoje prvé narodeniny. Tá sa na verejnosti zatiaľ ukazuje pomenej, tak  väčšiu popularitu si ešte stále užíva čerstvý oslávenec.

Prečítajte si tiež:

To sa len tak nevidí: Rozkošný princ George v pyžame

Tieto veci odložte ako spomienku na detstvo

 

 


 

 

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia