Princ George dnes oslavuje tretie narodeniny

Princ George dnes oslavuje
Ilustračné foto
Zdroj: foto: sita.sk/AP
2016-07-22 00:55:29 |

George má dnes veľký deň. Okrem narodeninovej oslavy ho čaká kopa darčekov. Dokonca aj jeden živý...

Šteniatko bolonského psíka je novým prírastkom v urodzenej rodine princa Williama. Malý chlpáč ja darčekom k dnešným Georgovým tretím narodeninám. Malý biely psík s dlhou kučeravou srsťou, za ktorého zaplatili 1800 libier, je výbornou voľbou. K deťom sa správa veľmi priateľsky, no nemá rád vymýšľanie a bláznenie. Keďže rodina sa o nejaký čas presťahuje zo svojho vidieckeho sídla naspäť do Londýna, kde bude George navštevovať prestížnu škôlku, presne takýto sa mu hodí. Bolonský psík nevyžaduje ani dlhé prechádzky, stačí mu jedna pokojná denne.

Šteniatko pribudlo ku kokeršpanielovi Lupovi a škrečkovi Marvinovi. Malý hlodavec je podľa vojvodkyne Kate miláčikom Georgovej ročnej sestričky Charlotte a Lupo, ktorého vlastnia najdlhšie, je rodinným maznáčikom. Objavil sa aj na prvých Georgových oficiálnych fotkách, ktoré krátko po narodení urobil otec vojvodkyne Michael Middleton.

Ďalším z darčekov, ktorým urodzení rodičia dnes prekvapia princa, je vlaková súprava od firmy Hornby. Po tom, ako sa ľuďom donieslo, že sa s ním bude hrať George, bol hneď vypredaný. Na Amazone ho bolo možné kúpiť za 300 libier.

Princ George sa narodil 22. júla 2013 v Nemocnici Sv. Márie v Londýne, kde prišiel na svet aj jeho otec William a v roku 2015 i jeho mladšia sestrčika Charlotte. Po rodičoch má titul cambridgeský a je tretím nástupníkom na britský kráľovský trón. Na počesť jeho narodenia dala kráľovná vytlačiť pamätné strieborné polpence a dostalo ich každé bábätko, ktoré sa narodilo v Británii v ten istý deň. Pri krste, ktorý sa konal až v októbri, mal princ pri sebe až sedem kmotrov. 

Prekvapení čaká dnes Georga omnoho viac. Narodeninová oslava sa uskutoční vo vidieckom sídle Anmer Hall v Norfolku, kde rodinka momentálne trávi najviac času. Krásne počasie, súkromie a veľká záhrada sú na takúto akciu ideálnym miestom. V poradí tretí nástupca na kráľovský trón bude mať okrem tejto párty ešte jednu – škótsku oslavu, na ktorej sa zúčastní kráľovná a ďalší členovia kráľovskej rodiny.

 

Takto George rastie:

Prvá fotka - Nemocnica Sv. Márie v Londýne 23. 7. 2013 (deň po narodení)

 

Tieto fotky vznikli pri príležitosti Georgových prvých narodenín

 

Túto fotku zverejnil Kensingtonský palác pri príležitosti druhých Georgových narodenín

 

Takto vyzerá George dnes (8. júl 2016, letecká šou na letisku RAF Fairford)

Mohlo by vás tiež zaujať:

Princezná Charlotte po prvvýkrát pozdravila Britov

Princ George miluje to, čo všetci chlapci

 

Fotogaléria


Foto: sita.sk/AP, profimedia.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia