Dievčatko si zo štúdia urobilo toaletu

Dievčatko si zo štúdia
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-07-21 13:30:04 |

Živé vysielanie je naozaj nepredvídateľné. Potvrdiť to môžu všetci, ktorí pred pár dňami sledovali pravidelné ranné vysielanie britskej komerčnej stanice ITV.

Kým rodičia Adele (32) a Matt (33) Alenovci opisovali v rannom magazíne This Morning svoj jedinečný a prirodzený prístup k rodičovstvu, ich 5-ročný syn Ulysses a ročná dcérka Ostara sa počas živého vysielania výrazne nudili. Kým chlapča si našlo zábavku v lození po pohovke, na ktorej sedeli, dievčatko si dlhú dobu skrátilo s tým, že sa v strede štúdia vycikalo a potom si riadne „puklo“.

 

Prirodzenosť vyznávajúci rodičia ani nepohli brvou a tvárili sa, že sa nič nedeje. Nuž, keď prirodzenosť, tak prirodzenosť...

 


Rodičovský štýl Adele a Matta je založený na tom, že úplne odmietajú modernú medicínu, ako aj tradičnú školskú dochádzku. Deti nebudú chodiť do klasickej škôlky a školy, ale rodičia ich budú „vyučovať“ podľa vlastných metód. Päťročného syna Adele ešte stále dojčí a chce v tom pokračovať dovtedy, kým si bude jej mlieko pýtať.

Pravidlám sa vymykajúca rodinka, ktorá žije v jednoizbovom byte v anglickom Brightone, sa dostala pod paľbu kritiky za to, že v štúdiu nezasiahli, keď ich dcérka začala cikať na podlahu aj na koberec. Ľuďom sa nezdá normálne, že ju nechali ocikávať štúdio i keď otec práve nemal slovo a pokojne mohol dievčatku pomôcť na toaletu. Mnohí im odkazujú, že mohli dať dieťaťu aspoň na živé vysielanie plienku. Ďalší sa pustili aj do toho, ako sú deti vychovávané. „Sú to divoké deti,“ objavilo sa v komentároch pod fotkami z „nehody“ na sociálnej sieti Twitter. „Tieto deti sú nepríjemné ako peklo v supermarkete,“ napísala napríklad Toni Utley. „Spôsobili mi bolenie hlavy už do rána, nepríjemný budíček,“ pridal sa ďalší z užívateľov Twitteru. V podobnom duchu sa nesie väčšina komentárov.

Ako Adele po mediálnom cirkuse napísala na svojom blogu, plienky Ostara ešte nosí, i keď nie jednorazové, ale látkové. Aj v štúdiu mala jednu na sebe, no zo stresu, ktorý prežívala, jej trochu „utieklo“ aj mimo plienky.

Prečítajte si tiež:

Žena dojčí nielen svojho syna, ale aj syna kamarátky

Je to normálne, tvrdí mama dojčiaca 6-ročnú dcéru

Fotogaléria


Foto: youtube.com, Facebook/matt allen
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia