Šokujúce: Deti takmer udupali korytnačku, rodičia sa smiali

Šokujúce: Deti takmer udupali
Ilustračné foto
2016-06-28 13:30:33 |

Ľudská hlúposť a brutalita nemá niekedy hraníc. Skupina dovolenkárov vytiahla z mora prastarú korytnačku, aby si s ňou urobili fotky.

Rozum nad tým zostáva stáť. Len pre to, aby sa mohli chváliť so super selfíčkami, vytiahli dovolenkári na pláži zhruba 40 kilometrov od libanonského hlavného mesta Bejrút, z mora korytnačku. No dobre, sme na dovolenke, chceme sa pochváliť zaujímavými zážitkami, tak si urobíme nejakú tú fotku. V tomto prípade to však pokračovalo ďalej – aby boli zábery ešte zaujímavejšie, deti sa na korytnačku aj postavili či sadli si na ňu. Dokonca ju aj bili!

Úbohému zvieraťu rozbláznené deti zničili pancier a zlomili lebečnú kosť. Smutné je to, že rodičia niečo takéto svojim ratolestiam dovolili a ešte sa na tom aj zabávali. Po tom, ako si všetci urobili fotky, nechali doráňanú korytnačku na prudkom slnku zomierať.

Tento skutočný príbeh je výzvou pre všetkých, ktorí sa chystajú cez prázdniny na rôzne dovolenky. Buďte deťom príkladom zodpovedného správania k ostatným ľuďom, zvieratám aj prírode.

Korytnačka „útok“ hlúpych dovolenkárov prežila, lebo našťastie sa našiel niekto, kto zavolal ochrancov zvierat. Dostala antibiotiká a urobili jej aj röntgen hlavy. Prírodovedci z organizácie Animals Lebanon zverejnili video na internete, aby ukázali, akí hlúpi a úbohí dokážu ľudia byť. Smutný je hlavne pohľad na rodičov, ktorí takto vychovávajú svoje potomstvo...

Prečítajte si tiež:

Top dvadsiatka otcov roka alebo Takto naozaj nie!

12 dôvodov, prečo s deťmi cestovať

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia