Výchova detí – ako ju zvládnuť a nezblázniť sa?

Výchova detí – ako
Ilustračné foto
Zdroj: Thinkstock.com
2016-07-20 00:30:06 |

Byť rodičom je veľká zodpovednosť i výzva. Pokiaľ ju úplne nezvládate, tak sa často stretnete s odvrávaním, súrodeneckými hádkami, krikom a s dieťaťom si čoraz viac nerozumiete.

To, že práve čítate tieto slová pravdepodobne znamená, že isté problémy s výchovou máte aj vy. Alebo len chcete vedieť, čo by ste mali v role rodiča zlepšiť? Tak či onak, poďme sa spoločne pozrieť na to, čo vám pomôže vychovávať dieťa správne a mať s ním nádherný vzťah.

 

Riešenie sa volá Nevýchova

Nevýchova je online kurz, ktorý v 57 krajinách sveta vyskúšalo už viac ako 120 000 rodičov. Ide o unikátny výchovný prístup pre novodobých rodičov, ktorí si chcú s deťmi lepšie rozumieť. Jeho podstatou je prirodzená komunikácia, ktorá vychádza z bohatých skúseností autorky (viac o nej nájdete nižšie).

Výchova Nevýchovou funguje na všetky deti bez rozdielu veku - od malých bábätiek až po násťročných a dospelých. Všetko sa totiž odvíja od správnej komunikácie. Nevýchova pomôže vyriešiť všetky každodenné maličkosti a konečne začnete s deťmi ťahať za jeden povraz.

 

V čom vám Nevýchova pomôže?

Dieťa 0 – 3 roky:

  • poradíte si s uspávaním
  • pochopíte dieťa, ktoré ešte nehovorí
  • nastavíte správne hranice hneď od začiatku
  • bezproblémové odchody do škôlky
  • budete lepším rodičom

Dieťa 4 – 18 rokov:

  • čo robiť keď dieťa neposlúcha
  • odstrániť vzdor a odvrávanie
  • zbaviť sa hádok
  • vyriešiť raz a navždy súrodenecké spory
  • byť lepším partnerom pre deti

 

  Pár slov o autorke

„Všetko, čo vás s deťmi trápi, sa dá zmeniť. Stačí si len porozumieť.“ (Katka Králová)

Autorka Katka Králová, matka 2 detí, zasvätila svoj život vzťahom v rodinách. Skúsenosti v oblasti výchovy zbiera už 16 rokov ako špeciálna pedagogička a hlavná predstaviteľka Fondu ohrozených detí v ČR. Pomáha riešiť rôzne rodinné situácie a konflitky medzi rodičmi a deťmi.

Vyštudovala 2 vysokoškolské odbory, ktoré sa zameriavajú na špeciálnu pedagogiku. Pred 3 rokmi prišla s Nevýchovou, ktorá pomáha rodičom po celom svete vyriešiť ich problémy s deťmi. Odvtedy je uznávanou odborníčkou na výchovu a prednáša na vysokých školách.

 

Skúsenosti mamičiek, ktoré absolvovali kurz Nevýchovy

"Vojta  má takmer 3 roky a stále len a len žasnem, ako sa každý týždeň, ba i deň rozvíja jeho slovná zásoba, zručnosti, chápanie vecí a významov. Je to úžasné a ja ho vnímam ako neuveriteľný zázrak. Zázrak, čo som "vytvorila" i priviedla na svet.

Musím sa pokloniť Katke a povedať, že nebyť Nevýchovy len tápem a ničí ma, ako deň za dňom prežívame bez toho aby sme sa chápali. Ale už to tak vo väčšine prípadov nie je. Vážne mi Nevýchova  otvorila oči, naučila ma, ako sa mám na svojho skvelého syna pozerať, ako ho počúvať a ako sa s ním rozprávať, aby pochopil aj on mňa.

Hrozne ma mrzí, že som tak dlho váhala a neinvestovala skôr, len okolo Nevýchovy chodila a "čumela" a nemohla som sa dostať DO toho. Ušetrila by som si veľa preplakaných nocí, pretrpených dní, kedy som si hovorila, že možno ja nie som tá, čo mala mať dieťa. Že na to asi nemám."

- Michaela Matušková, absolventka kurzu Výchova Nevýchovou

 

"Moja suseda sa ma pri jednom z rozhovorov opýtala, či poznam Nevýchova.sk. Povedala som jej, že už som zapojená do kurzu pre rodičov.  Ona mi na to odpovedala: „To preto si taká super mamina!“

- Hana Rollová, absolventka kurzu Výchova Nevýchovou

 

Zapojte sa do online kurzu zadarmo!

Nevýchova prináša kurzy, ktoré môžete absolvovať online. Zaujímavo spracované výukové videá a články vám pomôžu vyriešiť každodenné problémy, ktorých sa nedokážete zbaviť. Zapojte sa hneď do Nevýchovy a vyskúšajte kurz zadarmo.

 

prednasky-300x300.gif

kurzy-300x300.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Máte už s Nevýchovou skúsenosti? Budeme radi, keď sa o ne podelíte v komentároch.

Mohlo by vás zaujať:

Odstráňte 5 najčastejších rodičovských chýb

Výchova detí vás vyčerpáva? Toto si prečítajte

 

 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia