Šesťročný syn vydesil otca na toalete

Šesťročný syn vydesil otca
Ilustračné foto
Zdroj: foto: Tyler Foust
2016-06-20 14:30:16 |

Nóóó, teda, nevydesil... ale chcel a vtipný Connor je miláčikom internetu. Strašidlo vyskakujúce z misy je vážne coolové!

Kto by už len nebol opatrný, keď za ním jeho šesťročné dieťa príde asi 100-krát s otázkou, či nepotrebuje ísť na toaletu... Presne s týmto šesťročný Connor neustále otravoval otca Tylera (33). Tomu bolo jasné, že malý „srandista“ tam určite pripravil pre neho nejaké prekvapenie. V ich rodine so štyrmi deťmi sú totiž fóriky na účet druhého na dennom poriadku.

Poznajúc realitu bol Tyler pri vstupe na WC psychicky pripravený na rôzne varianty. „Mojou reakciou bol smiech,“ povedal pre MailOnline čo urobil po zdvihnutí toaletnej misy, na ktorej bol prilepený obrázok s nakresleným strašne strašným strašidlom.

Connor, ktorý je druhým najstarším z ich štyroch detí, fóriky miluje a každú chvíľu nejaký pripraví. Za deväťročným bratom Zachom nijako nezaostáva a fórikom priúča už aj mladšieho Gavina. Najväčším miláčikom je štvormesačná Ellie, ktorá je zatiaľ fórikov ušetrená. „My sme vždy robili žarty. V našom dome nie je nikto v bezpečí a každý z nás je skeptický k osobe stojacej blízko nás,“ smeje sa Tyler.

Connorov starší brat napríklad predstieral pred mamou Rebeccou (30) vážne poranenie hlavy – natrel si ju kečupom a tvrdil, že sa mu stala vážna nehoda. No nie sú tie deti rozkošné?

Foustovci majú aj svoj kanál na YouTube s vyše 18-tisíc fanúšikmi, ktorí sledujú, ako sa jednotliví členovia rodiny predháňajú v humorných trikoch. Otec Tyler tvrdí, že fóriky nerobia len pre to, aby mali fanúšikov, ale zdalo sa im vtipné pridávať originálne nápady svojich vynaliezavých ratolestí na internet, aby sa pobavili aj ostatní.

Mohlo by vás tiež zaujať:

Najrozkošnejšia výhovorka: To nie ja, to Batman!

TOP hlášky detičiek: Dostali rodičov a dostanú aj vás!

 

 

 

Fotogaléria


Foto: Tyler Foust
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia