Nájdite skrytú uhorku!

Nájdite skrytú uhorku!
Ilustračné foto
2016-05-29 11:01:50 |

Pre labužníkov mätúci hlavolam je vraj najťažším, aký sa doteraz objavil. Nájdete medzi rôznymi ingredienciami celú zelenú uhorku?

Prečo by sa občas nemohli pobaviť aj rodičia a precvičiť si svoje mozgové závity? Máme tu pre vás ďalší zo série víkendových hlavolamov, nad ktorým si veru lámu hlavu mnohí. Medzi množstvom ingrediencií spojených s rýchlym občerstvením je riadne schovaná jedna celá nakladaná uhorka. Puzzle vytvorila ilustrátorka Sally-Ann Heron pre donáškovú službu jedál Deliveroo. Nájsť uhorku je o to ťažšie, lebo sa schováva medzi ďalšími zelenými kúskami šalátových listov, plátkov avokáda a krúžkov uhoriek.


Minulý mesiac potrápil labužníkov hlavolam znázorňujúci plátky steaku, medzi ktorými sa ukrýva jeden iný kúsok – s odlišným vzorom. Kým ostatné sú priečne šrafované, jeden plátok má na sebe má tzv. rybací vzor. Nájdete ho?

 

Pozor, VÝSLEDKY

Ak ste poctivo hľadali a nepodarilo sa vám predsa nakladanú uhorku objaviť, prezradíme vám, kde sa nachádza. Dobre sa pozrite do dolného ľavého rohu a nájdite tam hovädzí hamburger a cibuľový krúžok. Máte ju?

 

Oči určite riadne precvičil aj plátok s iným vzorom. Ak ste ho doteraz nenašli, aj to vám prezradíme. V tomto prípade zase hľadajte v spodnom pravom rohu.

Prečítajte si tiež:

Dokážete spočítať ovocia? Nie je to také jednoduché!

Odpoviete správne na túto hádanku pre deti?

Fotogaléria


Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia