Princ George miluje to, čo všetci chlapci

Princ George miluje to,
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2016-05-25 13:30:45 |

To, že sa narodil do kráľovskej rodiny neznamená, že by bol iný ako ostatní chlapci v jeho veku. Aj malému princovi svietili oči od šťastia, keď ho policajti vyložili na naozajstnú motorku!

Ako nástupník na britský trón je malý George zvyknutý na ozbrojený sprievod, ale včera dostal chuť zistiť, ako sa takým policajným dôstojníkom žije a otestoval naozajstnú motorku metropolitnej polície.  Urodzenému drobcovi asistovali pri tom štyria policajti. Mamina Kate sa zatiaľ venovala mladšej dcérke, princeznej Charlotte, ktorú vozila v kočíku. Pohľad na malého motorkára, ktorý v júli oslávi tretie narodeniny, vyvolal na jej tvári spokojný úsmev.

Milá situácia sa odohrala pred Kensingtonským palácom, keď sa členovia kráľovskej rodiny lúčili s princeznou Annou. Tá si odchádzala plniť svoje povinnosti samozrejme kráľovsky, v helikoptére. Kým ostatní  mávali, George si brúsil zuby na motorku, ktorú zbadal. Ktorého riadneho chlapa by nezaujala?

„Išla som do Notting Hillu z Kensingtonu do telocvične, keď som uvidela, ako štartuje helikoptéra v zadnej časti Kensingtonského paláca. Všimla som si, že odlet princeznej Anny sleduje aj George s jeho matkou. Po tom, ako vzlietla, princ vyliezol na policajnú motorku. Kate sa usmievala. Bolo tam asi tristo alebo štyristo ľudí. Bolo to krásne,“ uviedla jedna z náhodných okoloidúcich pre dailymail. Nuž, keby sa na policajnú motorku vyštveralo bežné dieťa, asi by nebolo okolo toľko úsmevov a svedkovia by o tom nerozprávali ako o úžasnom zážitku, ale nie každý je budúcim kráľom :)).


Župan malého princa spôsobil nákupné šialenstvo


Policajná motorka kedysi uchvátila aj Georgovho otca, princa Williama. Podobne ako George si na nej zapózoval aj s mladším bratom Harrym v novembri v roku 1987 ešte v spoločnosti svojej milovanej mamy, lady Diany, ktorá o desať rokov neskôr tragicky zahynula po dopravnej nehode v parížskom tuneli pod Place de l’Alma v Paríži.

Vášeň k motorkám Williamovi zostala dodnes, i keď po narodení Georga Kate sľúbil, že ju obmedzí a malého k tejto záľube nepovedie. Princ vlastní motorku Ducati, ktorá dokáže zrýchliť z 0 na 100 km/h za 2,5 sekundy. Zdá sa, že princ svoj sľub manželke plní. Naposledy bol na motorke, ktorá dokáž ísť rýchlosťou vyše 305 km/h, videný v noci pred ich svadbou v roku 2011. Vlani Kate povedala, že ju napĺňa hrôzou, keď Williama na tomto nebezpečnom stroji vidí.

Prečítajte si tiež:

Princezná Charlotte oslavuje prvé narodeniny

Princ Carl Philip sa pochválil rozkošným synčekom

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia