Najväčšia oslava MDD v Bratislave je tu!

Najväčšia oslava MDD v
Ilustračné foto
Zdroj: foto: redakcia
2016-05-24 13:30:41 |

Na palube jednorožca je rodinná celodenná akcia, ktorá sa koná v Sade Janka Kráľa a v areáli Auparku už 5. raz. Kedy? V nedeľu 29. mája od 10:00 do 17:00.

Vlani prišlo príjemne a užitočne stráviť Medzinárodný deň detí na rodinnú akciu približne osem tisíc usmiatych a spokojných ľudí. Počas dňa sa registrovalo viac ako 1800 detí. Tento rok sme pripravení na našu palubu, teda Na palubu jednorožca, vziať každého, kto sa rád usmieva. Budeme prekonávať slovenský rekord a na záver je pripravená NAJVÄČŠIA PENOVÁ PÁRTY NA SLOVENSKU. V s t u p   j e   v o ľ n ý !

Na DETI bude pri REGISTRÁCII, priamo v Auparku v čase od 10:00 do 14:00 čakať informačný leták a originálna HRACIA KARTA, s ktorou budú môcť absolvovať 20 atraktívnych STANOVÍŠŤ rozmiestnených po celom Sade Janka Kráľa. ZASÚŤAŽIA SI, uvidia záchranársku TECHNIKU a tiež si užijú ukážky práce zásahových jednotiek akými sú polícia, hasiči, záchranári,  kynológovia a mnohí ďalší. Po úspešnom absolvovaní každého stanovišťa získajú deti  na zadnú stranu HRACEJ KARTY pečiatku s písmenom.

Na deti, ktoré  absolvujú všetky stanovištia, zozbierajú všetky písmená tajničky a správne ju vyplnia, čaká žrebovanie o fantastické ceny: VÍKENDOVÝ RODINNÝ POBYT V  PENZIÓNE BANSKÝ DOM HODRUŠA HÁMRE A  NA CESTU AUTO ŠKODA S PLNOU NÁDRŽOU od spoločnosti IMPA BRATISLAVA, autorizovaného predajcu a servisného partnera ŠKODA, LET BALÓNOM pre celú rodinu so spoločnosťou Darujletbalónom.sk s miestom a časom štartu podľa vlastného výberu, či VIP EXKURZIA V TV JOJ od Nadácie TV JOJ, ŠPECIÁLNA CENA od Vyhliadkovej veže UFO a iné zaujímavé ceny.

O pohodlie a zábavu detí sa bude počas celého dňa starať viac ako 170 ľudí, za čo im patrí veľká vďaka. NA STANOVIŠTIACH SA PREDSTAVIA: KRAJSKÉ RIADITEĽSTVO PZ BRATISLAVA, HASIČSKÝ A ZÁCHRANNÝ ZBOR SR, NÁRODNÁ TRANSFÚZNA STANICA SR, ZÁCHRANNÁ ASISTENČNÁ SLUŽBA EMERGENCY ASSISTANCE SERVICE, ÚNIA NEVIDIACICH A SLABOZRAKÝCH, NADÁCIA TV JOJ, KULTÚRNE ZARIADENIA PETRŽALKA, MATERSKÉ CENTRUM  BUDÁTKO, RM GARDEN, ŠPORTOVÝ KLUB POLÍCIE, ŠKODA HANDY ZŤP,  CAMP WONDERLAND, EMPIRE KIDS – BRICK BY BRICK, LIGA ZA DUŠEVNÉ ZDRAVIE, AUTOKLUB SLOVAKIA ASSISTANCE S DOPRAVNÝM IHRISKOM, IMPA BRATISLAVA S YETIM A ZNAČKOU ŠKODA A PARTNERMI ALLIANZ-SLOVENSKÁ POISŤOVŇA A VOLKSWAGEN FINANCIAL SERVICES, PRO SOLUTION, PSÍČKY - DENDRIT KANIS a ďalší.

Fotogaléria


Zdroj: PR článok

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia