Hysterické esemesky otca hitom internetu

Hysterické esemesky otca hitom
Ilustračné foto
Zdroj: Instagram
2016-05-17 13:01:09 |

Snáď každý rodič má nejaký ten príbeh s deťmi, ktorým dokáže vždy pobaviť. No taký veselo-šialený, ako má Ben, sa naozaj nenaskytne hocikomu....

Povracaný syn, povracaný otec, ovracané auto a aby toho nebolo málo, k tomu všetkému veľmi „milá“ náhodná dáma, ktorá do toho zamontovala aj políciu. Takto by sa dal v krátkosti zhrnúť príbeh, na ktorom sa bavia na internete tisícky ľudí. Ben Patterson publikoval niekoľko screenshotov z textov, ktoré poslal svoje žene Stephanie po tom, ako vystúpila z auta a išla na stretnutie s kamarátkami, zatiaľ čo jemu zostala na krku starostlivosť o deti. Jeho príbeh je tak krásne bizarný, že neviete, či sa máte smiať alebo ho skôr ľutovať. Jedno je isté – manželku tak skoro na kávičku s kamoškami nepustí.

Všetko to začalo jedného večera, keď sa Stephanie vybrala so známymi posedieť si podvečer do mesta. dohodla s kamoškami na kávu.  Ben ju spolu s deťmi odviezli von a vracali sa autom domov. Vtedy sa rozpútalo peklo...  Malému synovi Declanovi prišlo zle a povracal sa. Chudák otec nevedel čo robiť, keďže dovtedy podobné „nehody“ riešila vždy manželka, preto ovracaného synčeka odfotil a snímku jej poslal. Tá však nereagovala.  

Toto sa práve stalo

Zastavil som na krajnici a snažím sa nepovracať

Zavolaj mi

Snažím sa ho nejako očistiť

Smrdí

Človek by si myslel, že postarať sa o ovracané dieťa a nemať žiadnu povzbudzujúcu odozvu od manželky bolo tou najhoršou časťou  Pattersonovej noci. Ani náhodou. To nie je ani zďaleka všetko, čo sa stalo. Pohľad na synčeka a nepríjemný zápach urobili s Benovým žalúdkom svoje a tak sa povracal aj on. Obsah jeho žalúdka síce neskončil vo vnútri auta, no čo čert nechcel, všimla si ho majiteľka trávnika, ktorý práve „hnojil“. Tá ho začala obviňovať z riadenia pod vplyvom alkoholu s deťmi v aute a zavolala na neho políciu.

Ja vážne neviem, čo mám robiť, napne ma vždy, keď sa ho snažím nejako očistiť.

Povracal som sa na trávnik nejakej pani v Burlingame a ona vyšla von spýtať sa ma, či som opitý, keď mám v  aute aj deti.

Snažím sa jej vysvetliť, že vraciam preto, lebo nedokážem zvládnuť zápach

 

To je také zlé

Aaaaa teraz sa ukázali policajti

Aaaaa teraz balónik (drager)

TOTO MÁM U TEBA


Vynervovaný a povracaný otec našťastie nenafúkal a mohol pokračovať v ceste domov s ešte stále vracajúcim synčekom.

Mimochodom, Declan stále vracia

ČO JEDOL? PRETOŽE TO SMRDÍ AKO HNIJÚCI RYBÍ TUK.

ZDVIHNI TELEFÓN !!!!!

No, aspoň som nenafúkal

Snažím sa dostať domov so stiahnutými okienkami a dýcham cez košeľu

Tak... manželke sa našťastie nedovolal a tak si aspoň ona mohla užiť príjemný večer. Chudák Ben sa nakoniec aj s deťmi domov dostal. Na túto cestu ale asi nikdy nezabudne. Celkom dobré na jeden podvečer, nie? :))

No nakoniec možno v tomto príbehu nájsť aj nejaké to pozitívum – je viac ako isté, že s ním uspeje v každej spoločnosti. I keď rodina musela kúpiť novú autosedačku, lebo tá z príbehu sa stala ďalej nepoužiteľnou, karoséria manželkinho auta bola nie práve najpríjemnejším spôsobom „označkovaná“ a neznáma pani z Burlingamu musela obnoviť trávnik pred domom...

Prečítajte si tiež:

Tak tento otec to už vážne riadne prehnal

Nezhadzujte pred deťmi partnerovu autoritu

 

Fotogaléria


Foto: Ben Patterson
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia