Princezná Charlotte oslavuje prvé narodeniny

Princezná Charlotte oslavuje prvé
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk/AP
2016-05-02 12:30:59 |

Ako je to už u britskej kráľovskej rodiny zvykom, pri špeciálnych príležitostiach potešia poddaných novými fotkami z ich života. Dnešnou oslávenkyňou je Charlotte.

Princ William a vojvodkyňa Kate si svoje súkromie prísne strážia, no niečo zo svojho urodzeného života predsa len zdieľajú aj s ostatnými. Narodeniny ich detí – princa Georga a princeznej Charlotte sú príležitosťami, kedy pyšní rodičia na ostatných nezabúdajú a vždy zverejnia zopár pekných záberov.

Autorkou aktuálnych fotiek princeznej Charlotte, ktorá sa pomaly z batoľaťa mení na veľkú slečnu, je Kate. Vidno, že fotografovanie ju naozaj baví a užíva si ho. Rozkošnú dcérku Charlotte, ktorú priviedla na svet presne pred rokom, na najnovšej kolekcii snímok zvečnila vo viacerých outfitoch, v hlavnej úlohe s ružovom farbou.

Okrem toho, že Kate svetu ukázala, ako rastie Charlotte do krásy, pochválila sa zároveň aj tým, ako už dokáže krásne chodiť.   

Fotky vznikli pred pár dňami vo vidieckom sídle Anmer Hall v Norfolku, kde William a Kate svoje deti vychovávajú. Charlotte strážia rodičia ako poklad a tak ju možno na verejnosti vídať naozaj len málokedy. Mohli sme ju vidieť počas krstu, na snímkach, ktoré vznikli, keď mala šesť mesiacov, počas prvých vianočných sviatkov a pred pár dňami pri príležitosti 90-tych narodenín kráľovnej Alžbety II. na fotke s pravnúčatami a najmladšími vnúčatami.

Modrá sponka v tvare mašličky princeznej veľmi sekne.

Fotky detí Williama a Kate sú na sociálnych sieťach veľmi obľúbené. Je viac než isté, že oblečenie, ktoré má Charlotte na záberoch na sebe, opäť zmizne z obchodov ako teplé rožky. Pred pár dňami sa o rozruch postaral jej braček George, ktorý vítal amerického prezidenta Baracka Obamu v župane. Ten by ste teraz zháňali len ťažko.

„Sme absolútne nadšení, že princezná Charlotte vyzerá tak šťastne a krásne, keď má oblečený náš ružový kašmírový svetrík. Je to veľká česť byť súčasťou takej významnej udalosti, akou sú jej prvé narodeniny,“ vyhlásila hovorkyňa malej rodinnej firmy, ktorá svetrík vyrobila. Nuž, o predaj majú postarané...

Na tejto fotke sa Charlotte nápadne podobá na svojho bračeka. Obide deti rastú do krásy.

Darčeky z celého sveta

Na malú oslávenkyňu viaceré darčeky čakali už dlhší čas. Sú od svetových lídrov, ktorí ich nechali v Kensingtonskom paláci počas predchádzajúcich štátnych návštev. Aj americký prezident Barack Obama, ktorý bol s manželkou Michelle vo Veľkej Británii pred niekoľkými dňami, priniesol Charlotte k narodeninám puzzle a plyšového psa Bo, kópiu naozajstného psa Obamovcov.

Švagriná slávnych rodičov Pippa Middleton je praktická žena a tak doniesla princezničke, ktorú aj tak v jej veku ešte darčeky veľmi nezaujímajú, biologicky rozložiteľné plienky.

Kanadský premiér Justin Trudeau obdaroval oslávenkyňu zimnou kombinézou a knižkou, britský premiér David Cameron sa rozhodol pre knižku Rozprávok od Hansa Christiana Andersena. Z Nového Zélandu jej prišli plyšové medvedíky, topánočky a prikrývky z ich svetoznámej tasmánskej merino vlny. Tá je vyrobená v legendárnej dielni Waverley Woollen Mills. Mexický prezident Enrique Peña Nieto obdaroval drobčeka striebornou hrkálkou a od predstaviteľov Číny ju čakala sada hodvábnych bábik. Ako informovala agentúra AP princeznička dostala rôzne pozdravy a darčeky zo 64 krajín sveta.

Australská vláda poslala přikrývku z tasmánské merino vlny vyšívanou květinovým vzorem. Vyrobena je v legendární dílně Waverley Woollen Mills.
Bhútánský královský pár princezně věnoval tamní národní oděv.
Praktický dárek přinesla švagrová slavných rodičů Pippa Middleton, když princezně dala balení biologicky rozložitelných plenek.

Více na http://www.supermamy.cz/clanek/pro-zeny-super-mamy-materstvi/391727/co-dostala-mala-britska-princezna-charlotte-ktera-oslavila-prvni-narozeniny.html?utm_source=supermamy.cz&utm_medium=copy

Kráľovské dieťa je tu: A je to dievčatko


Takto ide čas s Charlotte

Narodenie (máj 2015)

 

S bračekom Georgom (jún 2015)

 

 

Krst (júl 2015)

 

Charlotte má šesť mesiacov (október 2015)

 

Vianočný pozdrav (december 2015)

 

Rodinná lyžovačka vo Francúzsku (marec 2016)

 

Narodeniny kráľovnej Alžbety II. (apríl 2016)

 

Prečítajte si tiež:

Dánska princezná Isabella oslávila deviate narodeniny

Sexi princ Carl Philip má syna Alexandra

 

Fotogaléria


Foto: Kensingtonský palác
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia