Je toto najsmutnejší dedko na svete?

Je toto najsmutnejší dedko
Ilustračné foto
Zdroj: Twitter/kelssseyharmon
2016-03-19 00:30:52 |

Dedko s láskou pripravil večeru pre svojich šesť vnúčat. Tešil sa na spoločné chvíle. Nakoniec večer strávil s jedinou vnučkou, ostatní sa na neho vykašľali.

Toto sa veru nerobí a rodičia by mali viesť deti od malička k tomu, aby si ostatných vážili. Predstave si, ako sa asi musel cítiť tento dedko, ktorý sa celý deň tešil na deti svojich detí a vlastnoručne pre každé vnúča pripravil po dva hamburgery. Tie si však mohol takmer všetky zjesť sám, lebo okrem jednej jedinej vnučky sa žiadne ďalšie pozvané vnúčatá neukázali!

(Pohľad na smutného dedka chytí za srdce...)

Vysokoškoláčka Kelsey, ktorá si na dedka čas urobila, bolo z pohľadu na smutného starého otca ťažko. Nedalo jej to, odfotila ho a fotku pridala na sociálnu sieť Twitter. Pôvodne chcela tak dať malú príučku svojim neporiadnym sesterniciam a bratrancom, ktorých dedko  veľmi ľúbi a vždy pre nich urobil všetko, čo im na očiach videl. Dopadlo to tak, že dedko dostal tisícky povzbudzujúcich odkazov a vnúčatá, ktoré jeho pozvanie odignorovali, sa nevyhli riadnej spŕške kritiky.

(Vnučka Kelsey, ktorá jediná dedkovi nedala košom...)

Na prvý pohľad smutný príbeh o nevšímavosti a sebeckosti má však celkom pozitívnu dohru. „Nebojte sa, dedko je v pohode, som u neho a vraj mi odpúšťa,“ napísal na druhý deň na svoj Twitter jeden z Kelseyiných bratrancov, Brock. Ten si pri pohľade na dedkovu fotku  chybu uvedomil a síce o deň neskôr, no predsa len na večeru dorazil. Snáď fotka pohla svedomím aj u ďalších vnúčat a dedko takúto smutná chvíľu, keď si na neho ani najbližší nespomenú, už nikdy nezažije.

(Vo vnukovi Brockovi sa pohlo po zverejnení fotky dedka svedomie...)

Prečítajte si: Päť malých výchovných trikov s veľkými výsledkami

Tak, ako? Kedy ste videli naposledy svojich rodičov či starkých? Nezabúdajte na tých, ktorí vás ľúbia. Sú chvíle a situácie, ktoré sa nedajú vrátiť alebo nahradiť peniazmi či úspechmi v kariére... Nehľadajte výhovorky, prečo nemáte čas, naopak, urobte všetko pre to, aby ste si ho našli. Aby nebolo neskoro...

Prečítajte si tiež:

Prababka a pravnučka: Láska na prvý pohľad

Päť zlatých pravidiel výchovy

Fotogaléria


Foto: Twitter/kelssseyharmon
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia