Veselý chaos: Ako pripraviť štyri deti do postele

Veselý chaos: Ako pripraviť
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2016-02-13 00:30:08 |

Tá to zvláda na jednotku! Pozrite si maminu štyroch detí – dvojročnej dcérky a 8-mesačných trojičiek, ktorá ich chystá na nočný spánok. Palec hore a veľký obdiv!

Pripraviť na spánok jedno dieťa dá riadne zabrať. Dostať do postele štyri, to je však už úplne iný príbeh.

Ako sa píše na BuzzFeed News, rodičia Corrie-Lynn Whyte a Dan Gibson zdieľajú videá zo života s ich rozkošnými štyrmi drobcami na blogoch na Facebooku, aby ostatní mali aspoň letmú predstavu, ako sa s osemmesačnými trojičkami a jedným dvojročným batoľaťom žije. Veru, nie je to med lízať. Na tomto videu sa ich Corrie-Lynn snaží dostať do pyžamiek. Samozrejme, najväčšou zábavou pre deti je odplaziť sa čo najďalej a  krútiť sa po posteli do všetkých  svetových strán. Veď aby sa mama nebodaj nenudila...  „Mama verzus trojičky + batoľa!" znie názov videa.

Pár, ktorého blog sa volá Baby Gang, má množstvo priaznivcov, ktorí sa tešia na každý nový príspevok. Je úžasné, že Corrie-Lyn a Dan nestrácajú humor a dokážu svojimi zážitkami z neľahkej starostlivosti o svojej štyri poklady potešiť aj ostatných. Len nech im to vydrží a deťom sa darí. 

Mohlo by vás tiež zaujať:

Tieto dvojičky teda dávajú rodičom zabrať

Sladký moment: Dvojičky objavili, že majú jedna druhú

 


Foto: youtube.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia