Princezná Charlotte má otcove oči a mamine vlasy

Princezná Charlotte má otcove
Ilustračné foto
Zdroj: dukeandduchessofcambridge.org
2015-11-30 13:15:49 |

Princ William si to s manželkou Kate pekne podelili. Kým synček George sa podobá viac jej, malá Charlotte sa o trochu viac „potatila“. Aspoň podľa jej najnovších fotiek to tak vyzerá.

Charlotte neukázal urodzený pár na verejnosti od jej júlového krstu a tak boli všetci obdivovatelia sympatickej rodinky zvedaví, ako podrástla a ako teraz vyzerá. Mamina Kate im dvomi fotkami rozkošnej dcérky, ktoré osobne zhotovila pri príležitosti oslavy jej šiestich mesiacov, urobila veľkú radosť. Sú poďakovaním britskej verejnosti a médiám za podporu a za to, že umožňujú vychovávať Georga a Charlotte mimo prehnaného záujmu.  

Vidno, že princezná robí pokroky – kým v júli počas krstu ešte sladko spinkala v kočíku alebo sa z maminho náručia vystrašene obzerala po okolí, dnes už sedí takmer sama a jej pohľad nie je vystrašený, ale zvedavý.  

Polročná Charlotte s hnedými vláskami a iskrivým pohľadom svoju mamu Kate nezaprie. No vďaka výrazným  modrým očiam, ktoré zdedila po ockovi Williamovi, sa na fotkách momentálne o niečo viac podobá práve na neho. Bacuľatými líčkami ozdobenými šibalským úsmevom veľmi pripomína staršieho bračeka Georga, ktorý v júli oslávil druhé narodeniny.

(Aj túto fotku svojich detí urobila v júni tohto roka vojvodkyňa Kate.)

Snímka vznikla vo vidieckom sídle Anmer Hall, kde sa rodinka najčastejšie zdržiava. Kate si dala záležať aj na výbere oblečenia a prostredí – princezná má na sebe kvetinkové šaty s bielym volánikom a svetlo ružový kašmírový sveter. Sedí na kresle potiahnutom károvanou zeleno-béžovou, ktoré má, dnes veľmi populárny, ošumelý vzhľad.

Psík, ktorý robí Charlotte na jednej fotke spoločníka, je plyšový, no časom pravdepodobne pribudne k deťom nejaký ten ozajstný štvornohý domáci miláčikom.

Mohlo by vás tiež zaujať:

William a Kate majú dosť fotografov, vynútili si súkromie

S úzkymi džínsami opatrne, môžu vám zničiť zdravie

Fotogaléria


Foto: dukeandduchessofcambridge.org
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia