Cool: Budúci rodičia vtipne zmapovali celé tehotenstvo

Cool: Budúci rodičia vtipne
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-11-28 00:35:33 |

Americký pár Mark a Brittany Shermanovci vytvorili neuveriteľné časozberné video z množstva fotiek, v ktorom rozprávajú príbeh Brittaninho druhého tehotenstva.

Na túto rodinku, ktorá sa s hrdosťou chváli tým, ako sa z trojčlennej mení na štvorčlennú, je radosť pozerať sa. Video vytvorili asi z dvoch tisíciek fotografií, ktoré vznikli počas Brittaninho tehotenstva. Nevyhli sa ani obdobiu, keď jej v prvom trimestri nebývalo práve najlepšie a obsah svojho žalúdka neraz videla zvonku, no ukazujú aj sladké momenty, keď prvá dcérka bozká mamičkine bruško.


V týchto obrázkoch sa nájdu snáď všetky budúce maminy


Treba uznať, že s videom si dali námahu, lebo verne, no s vtipom vykresľuje stavy tehotnej ženy v jednotlivých trimestroch. Kým v prvom vidíme unavenú mamičku, ktorá nemá energiu starať sa o aktívne batoľa či robiť poriadok, v druhom vidíme jej premenu na superženu plnú energie, vďaka ružovému klobúku a tutu sukni natiahnutej na oteckovi sa dozvieme pohlavie bábätka v brušku a vtreťom trimestri nám ukážu, ako krásne sa Mark o svoju zaguľacujúcu sa ženu stará.


Snažíte sa otehotnieť? Máme pre vás zopár tipov


Cez video prezrádzajú, že žili v Afrike, potom sa vybrali do Amsterdamu a do USA, ukazujú milé čajové posedenia a niečo zo svojho života, až nás nakoniec zoznámia s malou Ewangeline. Bábätkom, vďaka ktorému celý nápad zozbierať fotky vznikol... Dobrá inšpirácia, čo poviete?

 

Prečítajte si tiež:

Deväť výhovoriek, ktoré môžu používať čerstvé maminy

Deväť dôvodov, prečo je prvé tehotenstvo lepšie ako druhé

 


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia