Môže byť fajčiace dieťa naozaj niekomu smiešne?

Môže byť fajčiace dieťa
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-11-29 00:30:22 |

S púťovou atrakciou si pomýlil tento muž z Indie malého chlapca, ktorého núti fajčiť len preto, lebo jeho kamaráti majú z toho zábavu a on sám sa asi cíti dôležitý.

Niektorí ľudia toho majú v hlave naozaj pramálo. Šokujúce zábery fajčiaceho troj až štvorročného chlapca sa dostali na YouTube preto, aby sa podarilo „podarenú“ skupinku mužov nahovárajúcich ho na fajčenie, identifikovať. Tamil Nadu z ľudového Fóra pre kontrolu tabaku chce hľadať právne kroky na riešenie tohto incidentu, ktorý sa odohral v Indii.

 

Pre niekoho nepochopiteľne smiešne a zábavné video ukazuje chlapča sediace na kolenách nejakého muža, ktorý mu zapáli cigaretu. Šokujúce je, že cigareta v ústach dieťaťa, ktoré sa ňou ide takmer zadusiť, je pre okolostojacich mužov zdrojom zábavy. Aj keď sa našiel ktosi, kto mu ju chcel z úst vybrať, ten, kto mu ju zapálil, mu ruku odstrčil. Ešte sa asi nepobavil dosť. Chlapček ju síce po dvoch či troch potiahnutiach dáva preč, lebo sa rozkašľal a chuť cigarety je mu určite nepríjemná, ale ktovie, ako to celé pokračovalo... Naozaj, neskutočne vtipné...

 


Foto: youtube.com
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia