Najskôr nevedel ako na to, dnes učí iných česať

Najskôr nevedel ako na
Ilustračné foto
2015-10-13 13:01:55 |

Slobodný otecko Philippe Moris bol spočiatku bez prítomnosti dcérkinej mamy bezradný, no netrvalo dlho a naučil sa množstvo praktických vecí. Aj česať vtedy ročnú Emmu...

Philippe by pre milovanú dcérku urobil všetko na svete. Kým pred tým, ako sa o ňu začal starať sám, nemal ani poňatia napríklad o dievčenských účesoch, dnes za ním chodia po radu mnohí ďalší otcovia. Začínal klasicky so sponkami, jednoduchými copmi či jednoduchými zapletanými vrkočmi, od ktorých sa prepracoval k zložitejším kreáciám, akými sú drdoly či francúzsky vrkoč.

Dnes ponúka svoje služby a ďalším otcom dáva lekcie, ako môžu svoje dcérky učesať. „Otcovia sa učia základne česanie, vrkoče, konský chvost a drdol,” opisuje. Jeho úspešná trieda sa volá Daddy Daughter Hair Factory a je o ňu dosť vysoký záujem. Možno aj vy nájdete vďaka nemu inšpiráciu pre vytváranie účesov pre svoje milované dcérky.

Ako Philippe na svoj nápad s otvorením triedy prišiel? Inšpiroval iný slobodný otec Greg Wickherst, ktorý sa pred pár rokmi rozišiel s matkou svojej dcérky Izzy a dievčatko trávilo viac času s ním ako s ňou. Spočiatku bol na tom rovnako ako Philippe, no vďaka kaderníckemu kurzu, na ktorý sa prihlásil, sa naučil všetky možné vlasové kreácie.

Po čase sa rozhodol vyhlásiť internetovú súťaž v robení dievčenských účesov a Philippe bol nielen jedným z jej účastníkov, ale dokonca víťazom. To ho povzbudilo, aby svoje zručnosti predviedol aj ostatným a niečo nové ich naučil.

(Izzy s jednou z ockových vlasových kreácií)

K najobľúbenejším Gregovým účesom patrí tento, ktorý sa môžete aj vy vďaka jeho názornej ukážke naučiť:

Títo šikovní ocinovia by mohli byť inšpiráciou aj pre iných milujúcich tatinov, lebo aj takýmto spôsobom výrazne posilnia puto medzi nimi a dcérkami.

 

Mohlo by vás tiež zaujať:

TIP: Ockovia, viete ako vyrobiť dcérke rýchlo cop?

Na svadobnom účese si dajte záležať
 

Fotogaléria


Foto: Facebook, Imgur
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia