William a Kate majú dosť fotografov, vynútili si súkromie

William a Kate majú
Ilustračné foto
Zdroj: sita.sk
2015-10-10 00:35:23 |

Nad vidieckym sídlom britského princa Williama a jeho manželky Kate bude od 1. novembra bezletová zóna. Dôvodom je bezpečnosť urodzenej rodiny.

Vidiecke sídlo Anmer Hall je tým miestom, kde vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgea vychovávajú svoje dve deti - dvojročného Georga a polročnú Charlotte. Vďaka bezletovej zóne sa zbavia fotografov, pre ktorých sa stal ich červený tehlový príbytok terčom. Neúnavne ho zo vzduchu sledujú čakajúc na nejaký parádny úlovok dokumentujúci život urodzeného páru.

Na základe opatrenia vydaného britským ministerstvom dopravy budú mať lietadlá a bezpilotné stroje zakázané letieť nižšie než 610 metrov v okruhu 2,4 kilometra okolo pozemku Anmer Hall. Vidiecke sídlo darovala Williamovi a Kate Williamova babka, kráľovná Alžbeta II. Desaťizbová rezidencia leží vo východnom Anglicku na okraji Sandringhamského panstva v Norfolku v ronomennej dedine. Druhým domovom obľúbeného páru je 21-izbová rezidencia v Kensingtonskom paláci.

(Kensingtonský palác)

Podobné predpisy ako pre Anmer Hall platia každoročne od 1. decembra do 1. marca aj pre neďalekú rezidenciu Sandringham House, kde v zimných mesiacoch, najmä počas vianočných sviatkov, býva kráľovná Alžbeta II. 

Bezletová zón sa netýka lietadiel záchrannej služby, námornej a pobrežnej stráže  samozrejme ani lietadiel pilotovaných Williamom alebo inými členmi kráľovskej rodiny či kráľovninho vrtuľníka. Lietadlom sa môžu do Sandringham House alebo Anmer Hall dopraviť aj pozvaní hostia.

(Anmer Hall zo vzduchu)


Do vidieckeho sídla Anmer Hall investovali William a Kate niekoľko miliónov libier. Dom sa okrem honosného zariadenia môže pochváliť vlastným tenisovým kurtom a bazénom, rovnako ako aj novou presklenou zimnou záhradou, ktorá umožňuje rodinke pozorovať hviezdnu oblohu. 
 

Prečítajte si tiež:

Zaradí sa princ George k módnym ikonám?

Zdedí Charlotte po rodičoch to najlepšie?

 

 

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk. sita.sk
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia