Vyjedajú vám deti sladkosti? Dajte ich „pod zámok“

Vyjedajú vám  deti
Nemecký vynálezca vymyslel zámok na Nutellu
2015-09-03 00:30:48 |

Sladkú chuť Nutelly milujú deti aj rodičia. Predstavte si, že vás prepadne na ňu chuť, potichu sa preplazíte popri detskej, aby ste si potajomky trochu dali a pohár je prázdny... To je na šľaktrafenie!

Presne túto traumu zažíval kamarát nemeckého amatérskeho vynálezcu Daniela Schoblocha. Milovníkovi sladkého orieškového krému bolo až do plaču, keď sa tešil na svoju pochúťku, už sa mu slinky zbiehali a zrazu šok - našiel len obal od Nutelly, lebo deti ju zbožňujú rovnako ako on. Stalo sa to neraz.

Deti však skončili nakoniec s dlhým nosom, lebo ony kamaráta – vynálezcu nemajú. Ten nelenil a zo žartu navrhol plexisklový zámok, ktorým pohár s krémom možno jednoducho zamknúť. Aj keď pôvodne nemal v pláne urobiť zo zámku biznis, za veľmi krátky čas získal ten „vynález“ veľkú popularitu a dnes si ho možno kúpiť na eBay v Nemecku za 10 eur. Vipný vynálezca tu už z neho predal vyše 1000 kusov.

Zámok je dodávaný s dvomi kľúčmi. Ako Schobloch hovorí, v žiadnom prípade nejde o klasický bezpečnostný prvok, ale skôr o vtipný darček pre rodičov, ktorí chcú deti zastaviť pred napchávaním sa sladkosťami. Veď do pohára od Nutelly môžete odložiť rôzne cukríky, keksíky či kúsky čokolády. Aj keď, možno práve prvé dni školského roka nie sú tým najlepším časom na to, aby ste ich pred vystresovanými ratolesťami schovávali. Teraz sa im nejaký ten sladký „obal“ na nervy predsa len zíde. No určite príde čas, kedy sa zámok môže stať super pomocníkom...

Na prvý pohľad síce trochu bláznivý nápad, no ako tip na darček pre vtipných rodičov a ich deti to naozaj ujde, čo poviete?

Fotogaléria


Foto: eBay
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia