Unavení z otázok o potomstve nafotili fotky so psíkom

Unavení z otázok o
Ilustračné foto
2015-08-29 00:30:05 |

Austrálsky pár Matt Kay a Abby Lee boli unavení z ľudí, ktorí sa ich neustále pýtali, kedy už konečne budú mať bábätko. Nafotili preto sériu snímok s ich novým psím záväzkom...

Ako vtipnú odpoveď na stále sa opakujúcu otázku príbuzných a známych o potomstve im dvojica ponúkla novorodenecké snímky, no namiesto bábätka so svojim štvornohým miláčikom.

„Naše rodiny nás neustále bombardovali otázkami, kedy už konečne chceme mať deti. Povedali sme si, že tieto snímky sú dobrým nápadom,“ hovorí Abby.  Vnukla im ho dlhá cesta, keď si boli svojho psíka, kríženca zlatého retrievera a pudlíka, zobrať od chovateľa. Originálne fotky s bábätkom – šteniatkom, im urobila kamarátka Elisha Minette, ktorá sa fotografovaním živí.

Obrázky neskutočne fotogenického šteňaťa a jeho ľudských rodičov sa po pridaní na Facebook začali šíriť ako vírus a mladému vtipnému páru fandia ľudia po celom svete.

„Len sme si trochu chceli vystreliť z našej najbližšej rodiny a priateľov, ktorí majú rovnaký zmysel pre humor ako my,“ hovoria Abby a Matt. Ako tvrdia, vôbec nečali, že fotky budú mať taký úspech aj u cudzích ľudí. Fotografka Elisha zdôrazňuje, že fotkami si v žiadnom prípade nerobia žarty z novopečených rodičov alebo z tých, ktorí zdieľajú fotky so svojimi bábätkami na sociálnych sieťach.  „Bola to jednoducho zábava na nedeľné popoludnie,“ dodáva.

Možno sa aj medzi nájdu takí, ktorých zaľúbenci inšpirovali k podobnému kroku...

 

Prečítajte si tiež:

Tieto fotky boli vážne super načasované

Namiesto objednanej super torty šok

 

Fotogaléria


Foto: Elisha Minette, Facebook.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia