Ako byť hviezdou? Zjedzte papričku a video hoďte na internet

Ako byť hviezdou? Zjedzte
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-07-28 00:30:09 |

Deväťročný škótsky chlapec sa stal hviezdou YouTube po tom, ako nahral video, na ktorom zjedol jednu z najštipľavejších papričiek na svete – Carolina Reaper. Trochu šialený nápad...

„Horí!" Starý otec najskôr filmoval deväťročného vnuka s prezývkou Pikachu Pokemon pri jedení jednej z najštipľavejších paprík na svete... a skončil telefonovaním do nemocnice. To prezradil až po tom, keď sa na to pýtalo množstvo užívateľov YouTube.

„Mám len deväť rokov a zjem jednu celú papričku Carolina Reaper,“ hovorí v úvode. Nezabudol pripomenúť, že si je vedomý všetkých zdravotných a bezpečnostných rizík, ktoré sú s týmto pokusom spojené. Ako vysvetľuje, už dopredu otestoval, či nemá alergiu a niečo podobné. Potom si statočné dieťa vloží papriku do úst, poprežúva a prehltne.

Veľmi rýchlo si uvedomí svoju chybu a snaží sa pálenie uhasiť pohárom mlieka, ktorý si dopredu pripravil.

„Ty si to prehltol? Nemal si to prehltnúť,“ vyčíta dedko vnukovi lapajúcemu po dychu. „Veď som ti povedal, aby si to vypľul, lebo inak ti to spáli hrdlo aj žalúdok,“ reaguje na chlapcov nešťastný výkrik: „Páli to!“. To je však chlapcovi jedno, lebo pre neskutočné pálenie v dýchacích cestách aj žalúdku ho ovládne hystéria a plač.

„Neodporúčam to,“ napísal do komentárov pod video. To prilákalo veľkú pozornosť, objavili sa tisícky pozitívnych aj negatívnych komentárov. Mladý odvážlivec odvtedy nahral nadväzné videá vysvetľujúce následky spojené so zjedením papričky. „Keď sme vypli kameru, oči mi už neskutočne slzili, ústa aj hrdlo boli v jednom ohni a žalúdok horel akoby v ňom sídlil satan,“ opísal.

Pre bolesti, ktoré nepoľavovali, musela rodina vyhľadať lekársku pomoc. „Dedko s babkou nakoniec volali do nemocnice, lebo ma veľmi bolelo brucho a bolo to naozaj strašne zlé,“ vysvetľuje. Avšak, aj napriek veľkým bolestiam, ktoré pre zjedenú papričku pretrpel, bol by ochotný urobiť niečo podobné, aby na svoj kanál na YouTube prilákal divákov. „Páči sa mi, že reagovalo toľko ľudí a mali rôzne názory,“ dodáva na záver školák, ktorý po prázdninách nastúpi do štvrtej triedy.
 

 

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia