Namiesto objednanej super torty šok

Namiesto objednanej super torty
Ilustračné foto
Zdroj: imgur
2015-07-07 00:35:59 |

Rodičia malej slečny, ktorej k narodeninám objednali parádnu tortu v tvare kráľovnej Elzy z Ľadového kráľovstva, stratili po jej doručení reč. Namiesto nežnej krásky sa totiž na nich škerila skôr príšera...

„Torta, ktorá bola objednaná a torta, ktorá prišla,“ je napísané pri fotkách, ktoré rodina oslávenkyne zverejnila na sociálnej sieti Reddit. Treba uznať, že výzor upečenej Elzy je mierne desivý a jej oči, nos či ústa nemajú s animovanou predlohou veľa spoločného. Pekár mal buď málo času, zlú predstavivosť, nedostatok talentu alebo aj u nich pečie slnko tak silno, že by to snáď s privretím obidvoch očí mohlo byť poľahčujúcou okolnosťou. Rodina dievčatka si však určite takú tortu, akú dostali, neželala. S predlohou, podľa ktorej mala byť ozdobená, nemá toho veľa spoločného.

Obľúbená rozprávka Ľadové kráľovstvo, ktorú milujú dievčatá po celom svete, rozhodne nemala v tomto prípade šťastný koniec, keď torta namiesto Elzy pripomína skôr nočnú moru. Nádherné blonďavé vlasy Elzy nahradil pekár ťažkopádnou žltou polevou a z jej dokonalého make-upu vznikla akási rozmazaná tmavá „machlanica“, ktorá pridáva kráľovnej vek asi tak dvojnásobne. O nič lepšie na tom nie sú ani jej pôvodne nežné ústa, ktoré dostali úplne nový tvar. O nosíku ako gombička možno iba snívať, „vynovená“ Elza má riadny hrubý nosisko. Namiesto porcelánovej pleti jej pekár vyrobil pleť sfarbenú do oranžova, akoby ju na chvíľu vložil do solária. O tom, že torta má znázorňovať Elzu, možno hádať len z toho, že jej šaty majú typický azúrovo-modrý nádych.

„Je smutné, ako strašne torta vyzerá a že niekto vážne venoval jej výrobe čas,“ okomentoval narodeninový darček jeden z vyše 2000 diskutujúcich pod fotkami.


Pripravte si zdravé sladké dezerty


„Hororová Elza“ nie je prvým  nepodarkom, o ktorý sa rozhorčení ľudia podelili s ostatnými. Napríklad minulý rok v septembri sa s podobným problémom borila mama dievčatka z Queenslandu, ktorá objednala pečené košíčky s motívmi Ľadového kráľovstva. Po tom, ako na večierku otvorila doručenú škatuľu plnú sladkých košíčkov, štvorročná oslávenkyňa sa rozplakala. „Nešlo ani tak o to, že nevyzerali ako na predlohe a boli veľmi hrubé, ale keď Kayla-Jaye zbadala tvár snehuliaka, nedokázala sa slzám sklamania ubrániť,“ vysvetlila. Jeho výzor bol podobne ako výzor tortovej Elzy, priam hororový. Okrem toho ani dobre nechutili.

„Košíčky boli úplne zatuchnuté a vysušené,“ urobila 28-ročná mama antireklamu pekárovi, ktorý ich vyrábal. „Nakoniec sme kúpili v supermarkete nové koláčiky za 5,50 dolárov a tie deťom veľmi chutili,“ dodala nahnevaná a s rozhodnutím, že už nikdy si nedá žiadne koláče a torty piecť. 

 

Prečítajte si tiež:

Ako by vyzerali Disneyho princezné, keby pribrali?

Ďalšie milé video, na ktorom spieva otec s dcérkou

 

Fotogaléria


Foto: Imgur, Reddit
Zdroj: dailymail.co.uk, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia