Charlotte nedá tatkovi Williamovi spávať

Charlotte nedá tatkovi Williamovi
Zdroj: profimedia.sk
2015-05-22 00:30:46 |

Princ William si po necelých troch týždňoch strávených s rodinou vo vidieckom sídle Anmer Hall opäť začína plniť oficiálne povinnosti. Stihol už aj prezradiť čo-to o ich súčasnom živote.

To, že je William v poradí druhým následníkom na britský trón neznamená, že si môže robiť čo chce a donekonečna sa "zašívať" v zrekonštruovanom romantickom Anmer Halle. Naopak, povinnosti stoja u neho na prvom mieste a tak či sa mu to páči alebo nie, musel sa k nim po vzácnych chvíľach súkromias manželkou Kate, synom Georgommaličkou Charlotte vrátiť.

(vidiecke sídlo Anmer Hall, ktoré Williamovi a Kate venovala kráľovná Alžbeta II.)

Vášnivý milovník futbalu, ktorý je prezidentom najstaršej futbalovej asociácie na svete FA, sa však určite oficiálnemu stretnutiu s Anglickým ženským futbalovým tímom Lionesses (Levice) nebránil. Neodolal ani zvedavým otázkam futbalistiek, ktoré sú horúcimi ašpirantkami na zisk víťazstva na svetom šampionáte, a prezradil niečo o deťoch.

(Takto sa princ naháňal za loptou v roku 2006)

„Povedal, že George je veľmi temperamentný a Charlotte je schopná udržať ho hore aj celú noc,“ povedala po stretnutí s princom kapitánka tímu Steph Houghton. Podľa Williamových slov mu už drobná Charlotte pripravila zopár bezsenných nocí. „Pravdepodobne to je dôvod, prečo jeho oči vyzerali trochu unavené,“ podotkla. V skutočnosti však na tom nie je nič zvláštne, veď kto z rodičov to nepozná?  Ani tatko princ z toho nerobí žiadnu vedu a dodal, že aj keď je to s dvomi deťmi náročnejšie, je šťastný, že ich má pri sebe. O tom, či malá princeznička spôsobuje bezsenné noci rodičom na striedačku alebo okolo malej princezničky skáču obaja naraz, nehovoril.

Zo stretnutia neodišiel William naprázdno. Futbalistky sa na neho dôkladne pripravili a prekvapili ho rozkošným darčekom – maličkým futbalovým dresom s menom jeho dcéry Charlotte a číslom 1. Je viac ako isté, že ho určite potešil.

(Maličký dres drží William spolu s kapitánkou tímu Steph Houghton)

 

Prečítajte si tiež:

Zdedí Charlotte po rodičoch to najlepšie?

Jej najmladšie veličenstvo bude mať slobodného ducha

 

Fotogaléria


Zdroj: az, vanityfair.com

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia