Zoznámte sa s novým projektom pre deti

Zoznámte sa s novým
Ilustračné foto
2015-04-24 12:01:27 |

Počuli ste už o detskom projekte PACI PAC? Ak máte doma drobca, určite pre vás nezostane neznámym. Ponúka detské hity aj vlastný repertoár.

Za projektom založeným na show pre deti s aktívnym divadielkom stoja bývalý gitarista skupiny Ine Kafe Mário Praženec. Kapela získala rôzne ocenenia vrátane Slávika a niekoľkých zlatých platní za predaj nosičov. K intenzívnej tvorbe detských piesní sa Mário dostal po tom, ako sa stal otcom rozkošnej Hanky, ktorá patrila k jeho prvým poslucháčkam. Keďže spev nie je jeho parketou, oslovil študentku herectva so skúsenosťami z detského divadla Adrianu Pešinovú a teraz vystupujú spoločne.

Ich tvorba je určená deťom predškolského veku, ktoré šou s aktívnym divadielkom v sprievode pesničiek určite zaujme. Prvý singel nesie názov Ťapy ťap a deti sa pri ňom učia tlieskať do rytmu pesničky.

PACI PAC pricestuje za vami

Predstavenia prispôsobujú potrebám klienta, počtu detí a témy eventov. Prídu buď s celou kapelou alebo iba oni dvaja. Neorientujú sa len na firemné akcie, ale možno si ich objednať aj na rodinnú detskú oslavu. Voľný termín si možno overiť v ich kalendári na webovej stránke http://pacipac.sk/ a následne si ho potvrdiť prostredníctvom e-mailu na wayout.booking@gmail.com.

A takto vyzerá oficiálny videoklip PACI PAC – Ťapi ťap:


Foto: PACI PAC
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia