Vyberte meno dieťatku (Miroslav)

Vyberte meno dieťatku (Miroslav)
Ilustračné foto
Zdroj: Thinkstostock.cz
2015-03-29 10:30:13 |

Vybrať dieťaťu meno, ktoré ho bude sprevádzať po celý život, nie je jednoduché. Ak ste nerozhodní, môže vám napovedať aj charakteristika jednotlivých mien. Aký je dnešný oslávenec?

Mužské meno Miroslav má slovanský pôvod a význam mena je "mier slávi", "mierumilovný". Nositeľov tohto na Slovensku zaužívaného mena oslovujeme prevažne Miro, Mirko, Miňo.

Miroslavovia majú dosť drsnú povahu. Neveria rozprávkam, dôležitá je pre nich realita. Sú to výstrední a materialisticky založení ľudia. Zavše dospejú až k slepej oddanosti k človeku, ktorého milujú. Ak sa však vo vzťahu sklamú, ich reakcie sú tvrdé. Inteligencia týchto mužov je praktická, napredujú postupne krok za krokom. Práce sa neboja. Už od mladosti môžu rodičia postaviť Mirkov pred náročné úlohy, či už v intelektuálnej, alebo fyzickej rovine.

Životaschopnosť Miroslavov by mohla byť aj lepšia, no zvyknú pochybovať sami o sebe, a tak sa pripravujú o cennú energiu. Pri pohľade zvonku sa zdá ich zdravie oveľa pevnejšie, ako je v skutočnosti. Mali by si dávať pozor najmä na pečeň a pľúca.

Mirkov ovplyvňuje planéta Saturn a Urán. Ich šťastné farby sú modrá, čierna, ochranné rastliny borievka, nezábudka, ochranné kamene olivín a smaragd.


Foto: thinkstock.com
Zdroj: TASR

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia