Čoskoro dvojnásobná mamina Kate vsadila na šípky

Čoskoro dvojnásobná mamina Kate
Ilustračné foto
2015-03-13 12:30:42 |

Pleť vojvodkyne, ktorá je v siedmom mesiaci tehotenstva, nádherne žiari. Nie sú za tým vraj žiadne chirurgické zákroky, ale 100-percentný šípkový olej.

Manželka britského princa Williama a mamička takmer dvojročného Georga, ktorá mu onedlho porodí bračeka alebo sestričku, 33-ročná Kate, vsadila na prírodný šípkový olej obohatený vitamínom C a s vysokým obsahom omega 3 a 6 mastných kyselín. Tento zázrak vraj udržiava jej vrásky na uzde a je aj za nádherne hladkou pleťou. Treba uznať, že jej pleť je aj v siedmom mesiaci tehotenstva nádherná.  Po tom, ako prezradila, že nedá na tento olej dopustiť, vrhli sa naň snáď všetky Britky a výrobca si môže mädliť ruky.

Kate vsadila na prírodnú kozmetiku najmä preto, lebo je tehotná. Na prípravky, ktoré používa, začala dbať už počas prvého tehotenstva a zostala im verná doteraz. „Pri výbere produktov je veľmi opatrná. Zdravie dieťatka je u nej na prvom mieste,“ uviedol zdroj pre americký časopis US Weekly.

Olej, ktorý vojvodkyňa používa na každodennú starostlivosť, sa vyrába zo šípok divokých ruží rastúcich vysoko v čílskych Andách, kde je naozaj čisté životné prostredie. Okrem toho, že je bohatý na vitamíny C, A a E, ako aj omega 3 a 6 mastné kyseliny, účinne lieči jazvy a je tiež výborným zdrojom kyseliny retinovej. Tá podľa štúdií výrazne znižuje výskyt vrások a rozjasňuje pleť. "Šípky súm ideálne pre všetky vekové kategórie a typy pleti, vrátane citlivých či trpiacich kožnými ochoreniami alebo akné. Ak chcete pleti dodať mladistvú žiaru, pridajte každý deň kvapku do hydratačného krému," hovorí Deborah Mitchell, ktorá sa stará o pleť vojvodkyne.

Prírodnému šípkovému oleju prepadla tiež mama vojvodkyne Carole, ako aj viaceré celebrity. Modelka Miranda Kerr, ktorá bola manželkou miláčika žien Orlanda Blooma, je šípkovým olejom nadšená tak, že si dala vytvoriť vlastnú verziu pre jej radu výrobkov starostlivosti o pleť Kora Organics.

 

Dámam zaujímajúcim sa o módu bude známe aj meno fešáka Davida Gandyho, ktorý je tiež veľkým fanúšikom šípkového oleja.



 

 

 

 

 

 

 

 

Fotogaléria


Foto: thinkstock.com
Zdroj: az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia