Pozrite si video, ktoré ukazuje akí sú v skutočnosti rodičia

Pozrite si video, ktoré
Ilustračné foto
Zdroj: youtube.com
2015-02-09 00:01:04 |

Takmer 7,5 milióna ľudí si už pozrelo na internete oficiálne video o rodičovstve, ktorého autori sa snažia ukázať, že nie je dôležité, ako deti vychovávame, ale to, že ich milujeme.

Je pravdou, že každý z nás je iný. Všetci sme však rodičmi.

Niekto dojčí.

Niekto kŕmi dieťa náhradnou dojčenskou výživou.

Niekto sa stará o dieťa doma.

Niekto vodí ratolesť do jaslí.

Niekto prihlási dieťa do súkromnej škôlky a školy.

Niekto prihlási dieťa do štátnej škôlky a školy.

Niektoré mamy sa vzdajú kariéry a venujú sa deťom.

Niektoré mamy aj popri deťoch pracujú na svojej kariére.

Niektorí rodičia spia spoločne s deťmi.

Niektorí rodičia dajú dieťa do samostatnej izby krátko po narodení.

Niekto používa látkové plienky.

Niekto používa jednorazové plienky.

Jedna vec je však pre všetkých spoločná. Všetci sme rodičmi. Ukážme si navzájom lásku a dúfajme, že ju raz dokážu rozdávať aj naše deti.

(Bez ohľadu na naše presvedčenie, všetci sme v prvom rade rodičmi...)

Či už patríte k rodičom, ktorí žijú len pre svoje deti alebo ste sa rozhodli aj popri nich budovať si kariéru, snažíte sa nájsť tú správnu mieru medzi starostlivosťou o ratolesti a vlastnými záľubami, dojčíte alebo vaše bábätko dostáva umelé mlieko, všetci rodičia sú v konečnom dôsledku na jednej vlnovej dĺžke.

Obrázok zo života rodičov, nech už patria do ktorejkoľvek „kategórie“, ukazuje toto video odohrávajúce sa v parku. Stretnú sa tu rôzni rodičia, mamy aj otcovia s rôznymi postojmi k rodičovstvu, ktorí sa spočiatku navzájom urážajú, ponižujú, vysmievajú... Stačí však moment, keď jednej mamičke vo chvíľke nepozornosti ujde kočík s bábätkom. V tej chvíli sú zrazu spory preč a všetci sa snažia iba o jedno – zachytiť kočík, aby sa drobčekovi nič nestalo.

Autori chceli videom povedať, aby sme neodsudzovali a neriešili ostatných rodičov, lebo každý má svoje dôvody pre to, akým spôsobom sa rozhodne svoje deti vychovávať. Dôležitá je láska bez ohľadu na to, akou formou ju svojim ratolestiam dávame najavo. Najdôležitejšie nie je to, či dojčíme alebo nie, či sme s deťmi 24 hodín denne alebo im venujeme menej času, ak to robíme s láskou...

Fotogaléria


Foto: youtube.com
Zdroj: youtube.com, az

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia