Z fešáka Davida Beckhama sa stal taxikár

Z fešáka Davida Beckhama
Ilustračné foto
Zdroj: profimedia.sk
2015-02-01 00:30:15 |

Možno by ste si mysleli, že futbalová superstar a idol žien David Beckham nemusí po ukončení kariéry nič robiť, ale je to inak. Namiesto futbalovej lopty sadá denne za volant.

Aj svetové celebrity, medzi ktoré manžel exspajsky Victorie Beckam a miláčik žien po celom svete David Beckham (39) určite patrí, sú len ľuďmi s radosťami aj starosťami, ktoré poznáme všetci.  Beckham tvrdí, že tak ako sa na výchove detí podieľajú otcovia v iných rodinách, robí to aj on. Keďže futbalovú kariéru zavesil na klinec v roku 2013, zostáva mu na štyroch potomkov – troch synov Brooklyna (15), Romea (12) a Cruza (9), ako aj na jediné dievčatko a miláčika celej rodiny Harper (3), dosť času.

Deň stále slávneho Davida Beckhama začína dosť skoro, lebo odkedy nehrá profesionálne futbal, môže každé ráno porozvážať potomstvo do škôl, čo aj poctivo robí. „Z noci na noc som sa stal taxikárom pre deti. Som doslova ako profesionálny vodič,“ povedal. Z domu vyrážajú o siedmej ráno a každé dieťa dopraví do inej školy, čo mu zaberie hodinu a štvrť. Jeho deň pokračuje vyzdvihnutím Harper zo škôlky o 12.00 a potom postupne pozbiera zase chlapcov. Tých následne rozváža na futbalové tréningy každý jeden deň v týždni. „Takže som zaneprázdnený každý večer až do 21:30 a potom som doma,“ opisuje svoj bežný otcovský život.

 

Potomkom sa občas podarí dostať svojho hviezdneho tatina do riadnych rozpakoch. Tak, ako nedávno Harper, podľa ktorej by mal tatko robiť niečo so svojou postavou. „Moje dievčatko sa jedného dňa – práve keď som ju dokúpal vo vani, kde som sa zároveň s ňou kúpal aj ja, pri utieraní na mňa obrátila s vážnym výrazom a hovorí: Oci, milujem ťa tak moc, ale nepáči sa mi, že si taký bacuľatý,“ prezradil tento týždeň v programe Jimmy Kimmel Live. Ako podotkol, nikdy si o sebe nemyslel, že by mal s postavou problémy, no bude sa asi musieť nad sebou zamyslieť.

 

(Na tejto fotke z ihriska vyzerá David výrazne bacuľato...)

 

Kto sa hanbí za Davida?

Pri predstave, akí musia byť synovia na slávneho otca hrdí, sa len zasmeje. Prezradil, že na verejné prejavy náklonnosti sú alergickí, najmä dvaja najstarší. Keď sa snaží na rozlúčku pobozkať Romea, výraz jeho tváre sa tak zmení, že to už radšej ani neskúša a Brooklyn, ktorý bude mať v marci 16 rokov, ho požiadal, nech ho vysádza z auta za rohom, a nie pred školou. „Povedal mi, nech parkujem za rohom a potom ide okolo do svojej školy,“ priblížil. Po tom, ako to urobil niekoľkokrát, rozhodol sa vystreliť si z neho. Vysadil ho za rohom, no potom, keď sa blížil Brooklyn ku škole, išiel autom pomaly k nemu, otvoril okienko a zakričal: “Brooklyn, milujem ťa“. „No, viete, zrejme som to nemal robiť, nedopadlo to dobre,“ uzatvoril so smiechom rozprávanie o zážitkoch s deťmi. 

(Fešný tatino s rovnako fešnými synmi a ich mamou Victoriou)

Fotogaléria


Foto: profimedia.sk, sita.sk
Zdroj: huffingtonpost.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia