Ako si dnes žije ročná Elizabeth z komédie Baby Boom?

Ako si dnes žije
Ilustračné foto
Zdroj: huffingtonpost.com
2015-01-30 13:01:36 |

Osudy detských hviezd milovníkov filmu vždy zaujímajú. Ak si pamätáte komédiu Baby Boom z roku 1987, prezradíme vám, ako dnes žije vtedy ročné bábätko Elizabeth.

Aby sme vás uviedli do deja – dej komédie spred takmer 30 rokov sa odohráva v New Yorku. Herečka Diane Keaton hrala veľmi zamestnanú ženu so sľubnou kariérou, ktorej život sa obráti naruby po tom, ako „zdedí“ ročnú Elizabeth po bratrancovi. Ten aj s manželkou zahynul pri autonehode.

Dievčatko Elizabeth hrali dvojčatá Kristina a Michelle Kennedy, ktoré majú dnes 29 rokov a nedávno si ich pozvala do svojej šou známa americká moderátorka Oprah Gail Winfrey. Ako prezradila Kristina, ak by nebolo ich tety, mama by ich nikdy na konkurz nezobrala. Nakoniec ju presvedčila, nech to skúsi a vyšlo to.  Na konkurze boli Kristina a Michalle od začiatku od ostatných dvojčiat odlišné. „Boli sme v miestnosti s množstvom ďalších dvojčiat a Kristina sa nejako doplazila k dverám. Povedali ´Poďte sem´ a my sme sa dostali pred komisiu ako jedny z prvých dvojičiek,“ opisuje Michelle.

Dievčatá nakoniec rolu dostali, no z času stráveného s Diane Keaton na pľaci si veľa nepamätajú. O mnoho rokov neskôr dostali šancu stretnúť sa s herečkou opäť, keď mala autogramiádu neďaleko od ich bydliska. Kristina a Michelle s nadšením hovoria, že aj po rokoch ich spoznala a obidve dostali od nej po veľkej puse. Pamiatkou na stretnutie je spoločná fotka. „Bolo to naozaj pekné,“ hovorí Kristina.
 

Vo filmovej kariére ani jedna z nich nepokračovala. Kristina, ktorá sa nedávno vydala, učí na strednej škole matematiku a Michelle je školskou knihovníčkou. Priznávajú, že komédiu Baby Boom si už roky nepozreli. „Aby som bola úprimná, neviem, či by sa mi chcelo posadiť sa pred televízor a sledovať ten film od začiatku do konca...“, dodáva Kristina.

Fotogaléria


Foto: United Artists/Photofest, Patken Photography, archív
Zdroj: huffingtonpost.com

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia