Uhádnete, kto je tento "smejo" na fotke?

Uhádnete, kto je tento
Ilustračné foto
2015-01-29 12:51:52 |

Fotku z detstva podobnú tejto nájde v albumoch ktokoľvek z nás. Konkrétne na tejto je však hviezda, ktorá dostáva do kolien tisícky dievčat, aj keď je už "v chomúte".

Spoznali by ste v malom „vyžgerenom“ chlapcovi, ktorý si užíval príjemný slnečný deň s maminou niekde na pláži, známeho speváka Justina Timberlaka? K snímke, ktorú pred pár dňami zverejnil na Twitteri aj Instagrame pridal dojímavé blahoželanie k narodeninám svojej milovanej mamy Lynn Harlessovej.

(Mama Lynn je pre Justina jedným z najdôležitejších ľudí na svete.)

„Šťastné narodeniny môjmu prvému partnerovi v trestnej činnosti a prvej kráľovnej domu. Prežili sme toho spolu toľko a ja ťa milujem viac, než sa dá vyjadriť slovami. Všetko čo som a o čo sa snažím, je kvôli tebe. Milujem ťa, mami!“ No ktorú mamu by takéto vyznanie od 33-ročného úspešného syna nepotešilo?

Sám Justin sa onedlho stane po prvýkrát otcom, preto mu je teraz mama ešte bližšia ako kedykoľvek predtým. O ich výbornom vzťahu svedčí aj pomyselný titul najlepšej mamy hviezd svetového šoubiznisu, ktorý jej vlani prisúdili v ankete čitatelia amerického časopisu In Touch.

Kým spočiatku Justin lámal dievčenské srdcia vďaka pôsobeniu v chlapčenskej kapele 'N Sync, neskôr sa vydal na sólovú dráhu a neoľutoval to. Vďaka talentu patrí k najlepším spevákom súčasnosti a fanúšikov má po celom svete. Roky randil s kontroverznou hviezdičkou šoubiznisu Britney Spears a istý čas strávila po jeho boku aj obľúbená herečka Cameron Diaz, no nakoniec sa oženil s Jessicou Biel, ktorá je u nás známa ako Marry, dcéra kazateľa zo seriálu V siedmom nebi.

Tá by mala prvého spoločného potomka porodiť v apríli a podľa najnovších informácií sa tešia na dievčatko. Jessica je vraj praktická a nevidí dôvod na to, aby sa nechali pohlavím bábätka prekvapiť. Po jeho príchode chce byť kompletne pripravená. Svoje deti nechcú vychovávať v „bláznivom“ Los Angeles a povráva sa, že chystajú veľké sťahovanie do Justinovho rodiska Memphisu. „Bývať v Justinovom rodnom meste je ideálne, pretože jeho mama Lynn sa už na vnúča veľmi teší a rovnako v siedmom nebi je Justinova babička Sadie,“ hovorí zdroj z okolia páru.

Fotogaléria


Foto: Instagram, sita, profimedia.sk
Zdroj: Instagram

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia